Costume (Norway)

Marie Hallen

Den norske modellen Marie Hallen gleder seg til en biltur nedover i Europa i ferien. Hennes beste stiltips om sommeren? Ha alltid bikini under, så du er klar til å bade når som helst.

-

Hvordan har du det akkurat nå?

– Jeg har det egentlig veldig bra! Deilig at koronatide­n er så godt som over og varmegrade­ne stiger. Synes dette er den beste tiden av året, alltid så mye å se frem til!

Fortell om Costume-shooten på Ibiza – hvordan var det?

– Det var en veldig fin tur! Min første gang på Ibiza, faktisk. Det var litt rart, men også deilig å vaere der off season; veldig tomt i gatene, men fremdeles ganske deilig vaer for å vaere november! Og så var jo høydepunkt­et kanskje å vaere på tur med Alice, som er en god venninne, og å bli bedre kjent med Oda. Vi koste oss masse sammen, og det føltes ikke som jobb i det hele tatt.

Hva er ditt beste Ibiza-tips?

– Siden dette var min første gang på Ibiza, har jeg nok ikke så mange kule tips enda. Men jeg syntes gamlebyen var nydelig, så ville nok tatt en tur dit.

Hva gleder du deg mest til denne sommeren?

– Jeg og typen har planer om å ta en biltur nedover Europa med hunden i sommer. Stoppe innom koselige landsbyer, gå fjellturer, spise god mat og bade masse. Det er nok det jeg gleder meg mest til. Og så skal jeg på Øya-festivalen for første gang! Så det blir også spennede.

Hva er ditt favorittst­ed å feriere på?

– Jeg er veldig glad i norsk sommer, egentlig, Sørlandet er jo spesielt deilig om sommeren! Men tror ikke jeg har ett favorittst­ed, jeg liker best å flytte en del på meg og få med meg litt av alt.

Hvem liker du best å dra på ferie med?

– Kjaeresten, venner og familie! Men ikke alle på samme tur, haha. Over en lengre periode er kjaerestet­ur best.

Hva slags stil skal du kjøre i sommer?

– Tenker avslappet og bohemsk. Men glamme det opp litt til festlighet­er.

Hva er ditt beste stylingtip­s for sommeren?

– Alltid ha bikini under, da er du klar for å bade når som helst. Løse, luftige plagg og statement-solbriller.

Hva liker du å spise og drikke når det er sommer?

– Friske salater, grillspyd, hvit fisk og iskrem! Er helt avhengig av Pepsi Max, så det blir det mye av … Ellers er går det i iskaffe, smoothie og rosé!

Hva gjør du når du ikke jobber som modell?

– Til høsten går jeg inn i mitt tredje og siste år på bachelor i kreativ markedskom­munikasjon på Høyskolen Kristiania.

Hva drømmer du om?

– Jeg drømmer om å bo i utlandet igjen, gjerne Frankrike. Og denne gangen på samme sted over en lengre periode, slik at jeg finner helt roen og kan skape et hjem der. Da jeg jobbet fulltid som modell, følte jeg aldri at jeg landet helt. Det var utrolig gøy å få reise såpass mye, men jeg bodde tross alt i en koffert, haha.

Hva er ditt beste minne som modell så langt?

– De beste minnene jeg har, er nok stunder sammen med venner jeg fikk på veien eller jobbreiser hvor jeg fikk oppleve ekstremt vakre steder. Et av dem er nok fra det ene haute couture-showet jeg gjorde for Dolce & Gabbana, der vi var ved Comosjøen. Det var et helt utrolig nydelig sted, og jeg hadde et par andre venner som gikk det samme showet, så det gjorde opplevelse­n enda bedre.

Hva er din livsfiloso­fi?

– Vaer snill mot alle, og gjør mer av det som gjør deg glad.

 ?? ?? SKJORTE Mark Kenly Domino Tan, 3 272 kr. MODELL Marie Hallen/idollookst­ekst Kine B.hartz HÅR OG MAKEUP Natalie Wood RETUSJ Kiffa
SKJORTE Mark Kenly Domino Tan, 3 272 kr. MODELL Marie Hallen/idollookst­ekst Kine B.hartz HÅR OG MAKEUP Natalie Wood RETUSJ Kiffa

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway