Costume (Norway)

Den beste kremen JEG NOENSINNE HAR PRØVD

Sabine har testet den nye og helt naturlige ansiktskre­men Natural Magic™ Anti-ageing Cream. -Jeg er imponert. Det er den deiligste kremen jeg noensinne har hatt. Den er luftig, lett, og huden føles så myk!

-

Sabine har alltid passet godt på huden sin, og vaert veldig opptatt av å beskytte den. -Jeg vil gjerne forebygge de vanlige aldringste­gnene, som rynker og fine linjer. Jeg bestemte meg for å finne en god antirynkek­rem. Jeg hadde noen ønsker for kremen; den skulle vaere effektiv og trenge raskt inn i huden. Den kunne gjerne vaere naturlig og vegansk samt ha en mild og god duft.

Da jeg så Natural Magic var jeg solgt

-Jeg har vaert stor «fan» av produktene til New Nordic i mange år, og har god effekt av flere av kosttilsku­ddene deres. Da jeg så at de hadde lansert en eksklusiv og naturlig ansiktskre­m basert på effektive urter, var jeg solgt!

Eksklusiv og deilig krem

-Kremen kommer i en glasskrukk­e med et utrolig flott og eksklusivt uttrykk. Duften er himmelsk, veldig frisk og mild. Den er virkelig innbydende.

Unik konsistens

-Jeg har aldri hatt en krem med en så deilig konsistens. Den er virkelig luftig og lett. Jeg liker godt at konsistens­en ikke er tykk. Den er enkel å påføre, jeg har kun litt på fingerspis­sene, og så er den utrolig drøy i bruk.

Eksepsjone­ll myk og deilig hud hele dagen

-Det beste ved det hele er at huden min føles utrolig deilig og myk. Kinnene mine er eksepsjone­lt myke. Kremen gjør at huden er elastisk og lett. Natural Magic™ Anti-ageing Cream er uten tvil den beste kremen jeg noen gang har prøvd, og jeg er veldig glad i den.

Hvor kan man kjøpe Natural Magic™ Anti-ageing Crem?

Natural Magic Anti-ageing

Cream kan kjøpes direkte på newnordic.no, eller der du kjøper helsekost.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway