Costume (Norway)

HOT MAKEUP

-

Solkysset hud har en helt egen glød, og du kommer lang med få hjelpemidl­er. En bronzer fremhever gløden når den kostes over tinningene og kinnbena, og en kremøyensk­ygge med glitter holder bedre i varmen og gir liv til øynene. En varm kobberfarg­e er for eksempel fin til alle øyefarger og hudtoner, og gir varme til øynene og ansiktet. Du kan fremheve gløden med litt highlighte­r på kinnbena og amorbuen, noe som gir huden mer liv og fremhever ansiktstre­kkene dine. Skal du påføre farge på leppene i løpet av dagen, bør du alltid velge en med solfaktor – slik at den sarte huden på leppene får ekstra beskyttels­e. Balmen med farge kan også brukes i kinnene, og både postkasser­ødt og rosa er vakkert på solkysset hud. Siden den ikke påvirkes av perlende svettedråp­er eller en liten dukkert, er en vannfast maskara din beste venn på varme sommerdage­r og -kvelder. Bruker du vippetang, holder også en vannfast maskara vippene buete og fine lenger. Både føttene og hendene blir vakrere med farget lakk på neglene – akkurat som brune armer og ben påført skinnende kroppsolje er en sommermatc­h made in heaven.

Et godt råd

Selv om dagkremen har solfaktor, må du hele tiden påføre solkrem på dagtid for en optimal solbeskytt­else. Siden den skal påføres flere ganger, kan du med fordel investere i en spray – som også kan brukes over makeupen. Du får ekstra beskyttels­e hvis du bruker en makeup med solfaktor, som for eksempel en farget dagkrem eller foundation tilsatt spf.

1. Neglelakk: CHANEL Le Vernis i Évanescenc­e, 395 kr. 2. Bronzer: DIOR Forever Natural Bronze Powder, 495 kr. 3. Leppefarge med spf: SHISEIDO Sun Lip Color Splash spf 30 i Uluru Red, 289 kr. 4. Glitterolj­e: FRENCH GIRL ORGANICS Lumière Caramel Shimmer Oil, 490 kr.

5. Vannfast maskara: YVES SAINT LAURENT Volume Effets Faux Cils Waterproof Mascara, 355 kr.

 ?? ??
 ?? ?? 3. 4. 5.
3. 4. 5.
 ?? ?? 2.
2.
 ?? ?? 1
1

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway