Costume (Norway)

Marie Heyman

- –

Jeansene alle vil ha, og ballerinas som er fantastisk­e å gå i. Begge deler skal få bli med den 28 år gamle stylisten Marie Heyman inn i høstens lune dager. 1. – Jeg elsker denne chokeren fra Saint Laurent. Den er så vakker. Jeg skal bruke den til en gjenkneppe­t blazer, et par herrebukse­r og stram hestehale. SAINT LAURENT 3 900 kr.

2. – Min yndlingsde­signer vil for alltid vaere Miuccia Prada. Jeg er neppe den eneste som mener dette, men det er da også bare et tegn på hvor fantastisk hun er. PRADA 33 635 kr.

3. – Dette fine oransje beltet er perfekt til et par oversizede denimbukse­r.

BELTE MANGO 215 kr.

4. – Min store drøm er å reise til Argentina og danse tango, drikke vin og spise empanadas!

5. – Jeg er besatt av alt fra hudpleieme­rket ZO Skin. Spesielt dagkremen deres er fantastisk til min ellers så tørre hud.

ZO SKIN 1 275 kr

6. – Vogue-redaktør Julia Hobss sin Instagram-profil inspirerer meg veldig for tiden. Hun har virkelig en lekende, morsom og moderne stil.

@juliahobbs_

7+8. – Så lenge vaeret tillater det, skal mine bare ben vises frem under dette fine skjørtet. Miniskjørt­et har lenge vaert veldig populaert, men jeg er langt fra ferdig med dem. Når det blir kaldt, tar jeg bare på meg et par strømpebuk­ser og en genser eller kardigan. SKJØRT THE ATTICO 4 720 kr. KARDIGAN GRAUMANN 3 640 kr.

9. Det finnes allerede et par Lolo-ballerinas­ko i min garderobe, men jeg ønsker meg flere. De blir laget i så mange kule og vakre farger, og så er de fantastisk gode å gå i.

LOLO 1 820 kr.

10. –Jeg har hatt planer om å kjøpe disse Saks Potts-jeansene lenge, men de er alltid utsolgt. Så når de kommer inn igjen, må jeg vaere litt raskere. De er så kule, at jeg må ha dem i både denim og beige. SAKS POTTS 3 000 kr.

11. –Jeg har falt pladask for disse nydelige Jil Sander-støvletten­e. De må jeg bare ha!

JILL SANDER 14 965 kr.

 ?? ?? 3. 5. 6. 9.
Stylist Marie Heyman gir nyttige tips til hvordan du får sensommere­n til å bli en del av høst-looken din. 4. 7. 2. 8. 1. 11.
3. 5. 6. 9. Stylist Marie Heyman gir nyttige tips til hvordan du får sensommere­n til å bli en del av høst-looken din. 4. 7. 2. 8. 1. 11.
 ?? ?? 10.
10.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway