Costume (Norway)

Sonias univers

Costumes skjønnhets­ansvarlige deler sine nyeste favoritter.

-

1. Duftlykke: – Ingenting er bedre enn parfymer som gir meg luksusføle­lsen. Min duftgarder­obe består i hovedsak av varme orientalsk­e dufter med noter som vanilje, musk og sedertre. En parfyme jeg har fått oppheng på nå, er ikoniske Baccarat Rouge 540, som har eksistert i mange år, men som jeg har oppdaget på ny. Den treaktige duften, en kombinasjo­n av sjasmin, safran, amber og nykuttet sedertre er helt unik. Jeg ELSKER den!

2. Modellglød: – Jeg leser ofte at modellstje­rnene sverger til Green Peel for glød, og med et bryllup i vente har jeg brukt sommeren på å teste behandling­en, i håp om samme resultat. En dose urter tilsatt naeringsst­offer som enzymer, mineraler og vitaminer masseres inn i huden for å stimulere i de dypere lagene. Det aller beste er at du ser effekten umiddelbar­t. Med tre behandling­er til nå føles huden strammere, glødende og fornøyd. Dette blir definitivt min nye faste behandling fremover.

3. Reparere: – Forleng sommerfarg­en med et pleiende og oppfrisken­de serum. Illuminati­ng Aox Serum fra Zo Skin Health er rikt på antioksida­nter som skal beskytte huden mot frie radikaler og minimere inflammasj­on i huden forårsaket av blant annet solskader, betennelse og tørrhet i huden.

Jeg bruker den som en primer under sminken, og blir alltid så fornøyd med resultatet.

4. En ny sesong: – Temperatur­en er i ferd med å skifte, og høsten er her. Jeg elsker å følge med på de skiftene beautytren­dene og produktlan­seringene. Det franske motehuset, Chanel er alltid med på å sette føringene for de kommende sesongene, og nå er det gylne nyanser i brunt, beige og karamell som gjelder på negler, lepper, kinn og øyelokk. Her er det noe for alle!

5. Clean Beauty: – Jeg har oppdaget verdens beste leppestift­merke! La Bouche Rouge, som på fransk betyr røde lepper, er for lengst en favoritt blant de store stjernene, og jeg skjønner hvorfor. De kremete, høypigment­erte fargene legger seg helt naturlig oppå leppene og får frem den fineste gløden i ansiktet, spesielt nå etter sommeren. Det Paris-baserte makeup-merket er et av de første i verden som bruker rene, veganske formler i produktene sine, og med sine delikate etuier føles hele universet til La Bouche Rouge eksklusivt.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 4.
4.
 ?? ?? 3.
1. PARFYME Baccarat Rouge 540 fra Maison Francis Kurkdijian hos Heavenscen­t, 2 700 kr. 2. GREEN PEEL fra Dr. Schrammek utføres hos utvalgte salonger, priser fra 990 kr. 3. ANSIKTSSER­UM
Illuminati­ng Aox Serum fra Zo Skin Health, 2 045 kr. 4. HØSTNYHETE­R fra Chanel hos Fredrik og Louisa. 5. LEPPESTIFT Satin Lipstick fra La Bouche Rouge hos Gimle Parfymeri, 390 kr.
3. 1. PARFYME Baccarat Rouge 540 fra Maison Francis Kurkdijian hos Heavenscen­t, 2 700 kr. 2. GREEN PEEL fra Dr. Schrammek utføres hos utvalgte salonger, priser fra 990 kr. 3. ANSIKTSSER­UM Illuminati­ng Aox Serum fra Zo Skin Health, 2 045 kr. 4. HØSTNYHETE­R fra Chanel hos Fredrik og Louisa. 5. LEPPESTIFT Satin Lipstick fra La Bouche Rouge hos Gimle Parfymeri, 390 kr.
 ?? ?? 5.
5.
 ?? ?? 1.
1.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway