Costume (Norway)

Dette er Tones vei til strålende hud

Et liv i rampelyset fra hun var veldig ung har laert en av Norges største profiler at det å ta vare på huden faktisk er den beste investerin­gen hun kan gjøre for å føle seg fin.

-

Ifølge Tone har hun aldri hatt store utfordring­er med huden bortsett fra en kvise her og der i tenårene. – Jeg har alltid hatt en relativt problemfri hud, litt urenheter her og der er jo noe de fleste opplever, men jeg har alltid hatt en enkel hud å pleie, forteller skjønnhete­n. Tone ble tidlig introduser­t for mye sminke da hun som 16-åring kom inn i TV- og musikkbran­sjen. Siden den gang har hun alltid vaert flink til å rense huden sin, og vet at gode produkter tilpasset hennes hud er det smarteste hun kan gjøre for å bevare den fine huden. – Jeg har brukt ZO de siste syv-åtte årene og det er først da jeg virkelig har sett hva skreddersy­dde produkter kan gjøre for huden. For meg har det gitt resultater på både aldring, pigmenteri­ng og fukt. Jeg er fullstendi­g frelst, skryter Damli. Selv om Tone aldri har slitt med urenheter eller andre hudutfordr­inger, er pigmenteri­ng noe hun aktivt jobber med for å redusere. – Til tider kan jeg føle at huden min ser skitten ut. Hvis jeg prøver å sminke det bort blir huden bare grå, eller ser enda mer skitten ut. Heldigvis har jeg nå produkter som minimerer pigmenteri­ngen, og på sikt kan jeg faktisk få det helt bort. Det er fortsatt en liten jobb å gjøre, men det har skjedd en stor forskjell, og jeg er så takknemlig for det. Så vidt jeg vet er jo pigmenteri­ng noe av det vanskeligs­te når det kommer til å behandle hud, så derfor er jeg så utrolig glad for å ha funnet produkter som faktisk gjør en stor forskjell for huden min og ikke minst gjør huden min til den beste versjonen av seg selv.

ALLE VIL HA GLØD

Er det en ting de aller fleste ønsker seg av huden sin så er det glød, inkludert Tone. For henne handler det også om å ta vare på huden fra innsiden, og hun er glad i å trene og å ta vare på kroppen sin. – Jeg drikker mye vann, og så er jeg snill med huden min og pleier den med supergode og skreddersy­dde produkter som fungerer for min hud og mitt behov. Da får jeg akkurat den glødende huden jeg ønsker meg, forteller hun. Og skal skjønnhete­n føle seg ekstra fin eksfoliere­r hun gjerne huden sin kvelden før, og legger en maske før hun påfører makeup. – Og så liker jeg å alltid starte med et rent ansikt, eller et rent lerret som en kunstner ville sagt, ler hun. Når fundamente­t er bra, blir resultatet bra.

NØKKELPROD­UKTER

Som så mange andre, er Tone en kvinne med badehyllen full av produkter. Men skal hun trekke frem noen produkter er det rens fra ZO og Daily Power Defense som er de aller viktigste på hylla. Rett bak kommer Oil Control Pads og Daily Sheer spf 50. Ved siden av å bruke gode og skreddersy­dde produkter sverger Tone til alltid å rense huden godt, skifte putetrekk ofte og drikke masse vann. – Dette er egentlig oppskrifte­n på flott hud, mener Damli.

FINEST PÅ FEST

Som en av Norges best kledde kvinner legger ikke Tone skjul på at hun liker å pynte seg. Hun har til og med en egen liten glam squad som hjelper henne når hun skal føle seg ekstra fin. – Men ingenting slår det å faktisk vaere glad, og å se glad ut. Det er da jeg føler meg som finest, og når glede lyser lang vei, er det i mine øyne det vakreste som finnes, sier hun. Da Tone ble 30, hadde venner og familie laget en stor overraskel­sesfest for henne. – Jeg ble så overrasket. Det var en stor fest og alle jeg er glad i var der, og jeg følte meg så utrolig fin. Håret var fint, huden var nydelig, makeupen satt som et skudd og kjolen var perfekt. Det er nok den gangen jeg har følt meg aller finest, avslutter Tone Damli.

 ?? ?? ZO ENZYMATIC PEEL
Enzymatic peel fjerner tørr hud og reduserer ujevn hudtone med hjelp av enzymer og glykolsyre for en silkemyk hud med mer glød. Super for å få litt ekstra glød før du for eksempel skal på fest.
ZO ENZYMATIC PEEL Enzymatic peel fjerner tørr hud og reduserer ujevn hudtone med hjelp av enzymer og glykolsyre for en silkemyk hud med mer glød. Super for å få litt ekstra glød før du for eksempel skal på fest.
 ?? ?? ZO GROWTH FACTOR SERUM
ZO Growth Factor Serum – litt magi på boks. Serumet forebygger aldringste­gn, gjør uttrykksli­njer mykere og styrker huden. Serumet er velegnet for de fleste hudtyper som viser moderate aldringste­gn.
ZO GROWTH FACTOR SERUM ZO Growth Factor Serum – litt magi på boks. Serumet forebygger aldringste­gn, gjør uttrykksli­njer mykere og styrker huden. Serumet er velegnet for de fleste hudtyper som viser moderate aldringste­gn.
 ?? ?? ZO GROWTH FACTOR EYE SERUM
Dette serumet bidrar til å gjøre huden fastere i tillegg til at linjer og rynker minimeres. Growth Factor Eye Serum har en kjølende applikator som bidrar til å redusere hevelse rundt øynene samtidig som den virker beroligend­e på den ømfintlige huden rundt øynene.
ZO GROWTH FACTOR EYE SERUM Dette serumet bidrar til å gjøre huden fastere i tillegg til at linjer og rynker minimeres. Growth Factor Eye Serum har en kjølende applikator som bidrar til å redusere hevelse rundt øynene samtidig som den virker beroligend­e på den ømfintlige huden rundt øynene.
 ?? ?? Kjole, Zimmermann / Net-a-porter.com
Kjole, Zimmermann / Net-a-porter.com
 ?? ?? ZO ILUMMINATI­NG AOX SERUM
ZO Illuminati­ng AOX skjuler ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig, myk finish som mange vil sette stor pris på.
ZO ILUMMINATI­NG AOX SERUM ZO Illuminati­ng AOX skjuler ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig, myk finish som mange vil sette stor pris på.
 ?? ?? Veske, Bottega Veneta / Net-a-porter.com
Veske, Bottega Veneta / Net-a-porter.com
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Sko, Gianvito Rossi / Net-aporter.com
Sko, Gianvito Rossi / Net-aporter.com

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway