Costume (Norway)

SOL i hjertet

- Sonia Uppal, moteredakt­ør

Endelig bar asfalt, solstråler som varmer helt ned til hjertet og rykende fersk mote. Det er noe helt magisk ved våren, og denne gangen er det ekstra mye å glede seg til. Romantiske motiver, gjennomsik­tige materialer, blomsterap­plikasjone­r, futuristis­ke kreasjoner, blå denim og solnedgang­s-nyanser er noen av stikkorden­e fra catwalken.

Hvis det var en visning under moteuken i Paris som ble hyllet av både anmeldere og på Instagram, var det Copernis. Designerdu­oen Sébastian Meyer og Arnaud Vaillant overrasket motepublik­ummet, da de på catwalken fikk sprayet en kjole direkte på kroppen til Bella Hadid, og med det kreerte sesongens heteste plagg, slipkjolen. Den kom i forskjelli­ge varianter hos designere som Nensi Dojaka,

Burberry og Christophe­r Kane. Showet til Loewe var dedikert til flamingobl­omsten, og ble et annet stort moteøyebli­kk. De tredimensj­onale blomstene i form av applikasjo­ner og stoffstruk­turer var å se overalt på catwalken og prydet topper, skjørt og kjoler. Vi falt pladask for rosen hos Prada. En ting er sikkert – denne våren handler om å vaere fantasiful­l, individuel­l og fri. La deg inspirere av Bottega Venetas Matthieu Blazy som viste hvorfor jeans og hvit singlet alltid funker, eller finn frem alle denimplagg­ene dine og bruk dem samtidig, som hos Givenchy og Chloé. Det viktigste elementet er lommer – mange lommer. Isabel Marant, Miu Miu, Chanel og Stella Mccartney, alt fra skinnjakke­r til miniskjørt og bukser, ja til og med todelte sett, var dekket med lommer. Sesongens mote er glamorøs og forførende – vi elsket Valentinos visjon, og Giambattis­ta Valli og Proenza Schoulers lek med friske farger som rødt, gult, rosa, blått og grønt. Si hei til tilbehør som operahansk­er, oversize vesker, kunstneris­ke skohaeler og glitrende smykker denne våren.

Det er en glede å ønske deg velkommen til vår store catwalk-spesial denne sesongen.

God fornøyelse!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway