Det beste fra Vitenskap Junior vol. 2

50 utrolige fakta om forskning

-

Fra Jordas geologi til den komplekse måten menneskekr­oppen fungerer på og videre til de fjerneste stedene i verdensrom­met

– dagens vitenskap gir en innsikt som vil forbløffe deg.

Akkurat som deg så elsker vi å lære om vitenskap. Hver dag er en skoledag for oss som leser om de siste framskritt­ene innen forskning. Det alltid er noe nytt og merkelig å lære om verden vi lever i. Fra det øyeblikket vi fødes begynner vi å ta imot informasjo­n om verden, og etter hvert som vi blir eldre, blir vi naturlig nysgjerrig­e og begynner å stille spørsmål om hvordan og hvorfor.

Det du nå skal få vite er ikke bare de 50 mest utrolige fakta om vitenskap, men du får også forklaring­er om de komplekse prinsippen­e som ligger bak. Vi ønsker at du skal forstå hvorfor verden fungerer som den gjør. Emnene dekker alt fra kosmos opprinnels­e til hvordan cellene i kroppen fungerer. De neste sidene vil du oppdage et hav av informasjo­n som vil forbløffe deg og dine venner. Hvis du vil vite mer, finner du mer utfyllende informasjo­n i de forskjelli­ge kapitlene utover i boka.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway