Digital Foto (Norway)

… VERKTØY

-

VIBRANCE

Fargene blir lett altfor kraftige med Satura Saturation. Derfor bruker vi mye heller Vibrance, som utelukkend­e forsterker fargene som er svake til å begynne med.

HIGHLIGHTS

Vi kan stort sett alltid redde detaljer i de lyseste tonene ved å flytte denne skyveknapp­en mot venstre. Vi passer nøye på at bildet ikke blir matt.

SHADOWS

På samme måte som Highlights kan få fram detaljer i høylys, kan Shadows av avsløre ting som gjemmer seg i mørke områ områder. Skyveknapp­en ligger i panelet Basic.

AUTO

Funksjonen som justerer lys og farger au- au tomatisk, er blitt fantastisk i mange ka- ka meraer. Før vi gjør noe annet, sjekker vi nesten alltid om den gir et godt resultat. ENABLE PROFILE CORRECTION­S

Det er nesten magisk hvordan mørke hjørner og buede linjer forsvinner med høy presisjon når man skrur på denne funksjo funksjonen under Lens Correction­s.

REMOVE CHROMATIC ABERRATION

Så fort du får områder med store kontras kontraster, risikerer du grønne og fiolette kanter, men ved å hake av i Remove Chromatic Aberration er det borte.

CLICK TO SHOW PROFILE BROWSER

Bak de fire små firkantene som ligger ved Profile i panelet Basic, finner man en drøss av profiler som gir bildet nye uttrykk med bare ett klikk.

CROP OVERLAY

Ofte trenger bildet beskjæring beskjæring­b for å bli per perfekt, og med dette hjelpelinj­ene til dette verktøyet kan du sikre deg at det gylne snitt sitter som et skudd.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway