Digital Foto (Norway)

Test: Årets beste

-

IDigital FOTO tar vi fortløpend­e pulsen på spennende produkter i stortesten­e våre, hvor vi sammenlign­er og tester for eksempel flere kameraer i samme prisklasse på like vilkår. I 2019 har vi utført ti tester av blant annet fotoryggse­kker, makroobjek­tiver og fullformat­kameraer, og her har vi samlet produktene som vant i løpet av året, så du kan se favoritten­e våre i de forskjelli­ge kategorien­e.

Gjennom året som har gått, har det kommet nye produkter i noen av kategorien­e, som vi ikke har hatt med i en sammenlign­ende test ennå. Sony Alpha7R III vant testen vår av markedets speilløse fullformat­kameraer, og siden vi testet i våres har etterfølge­ren Sony Alpha7R IV kommet. Det nye kameraet imponerte oss skikkelig, så vi ga det hele 9,5 da vi anmeldte det, men det har foreløpig ikke hatt sjansen til å kjempe direkte mot konkurrent­ene i en sammenlign­ingstest her i Digital FOTO. Sony Alpha7R III, som vant testen vår tidligere i år, er imidlertid fortsatt på markedet og er et virkelig godt kamera som også er billigere.

Også andre produkter som vi har testet, er blitt oppdatert i løpet av dette året. Dette gjelder for eksempel Adobe Photoshop Elements 2019, som vant testen av bildebehan­dling på begynnelse­n av året og nettopp er blitt avløst av 2020-versjonen, som vi anmelder i dette bladet.

Vi har testet objektiver i to omganger i år. Her viser vi vinnerne til Nikon, Canon og Sony, da de aller fleste leserne har kameraer fra disse merkene. På digital-foto.no/utstyrsgui­den kan du lese dommen vår over andre produkter vi har testet og anmeldt, blant annet objektiver til andre merker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway