Digital Foto (Norway)

INSTA360 GO 3

4990 kroner

-

Mens GoPros actionkame­raer følger en konservati­v oppskrift, har Insta360 valgt en helt annen tilnaermin­g og kommet opp med noe alternativ­t. Kameradele­n er bare 5,5 x 2,3 cm, veier 35 gram og minner veldig om GO 2. Det helt nye er at det nå følger med et ladeetui kalt Action Pod med flere funksjoner. Lar du kameraet ligge i Action Pod, har du et tradisjone­lt actionkame­ra med den unike fordelen at den store skjermen kan vippes opp slik at den kan brukes når du filmer deg selv. Tar du GO 3 ut av etuiet, kan det lille kameraet brukes helt selvstendi­g, og da kan du bruke Action Pod som søker og fjernkontr­oll hvis du har lyst. Når du er ferdig med å filme, setter du bare kameraet tilbake i etuiet, og så blir kameraet ladet opp. Vi lot det filme selvstendi­g, og det tok 41 minutter før batteriet var tomt. I Action Pod kan du lade kameraet ytterliger­e fire ganger, og bruker du kameraet i etuiet, har du over to timer batteritid. Ta den, GoPro!

GO 3 bruker et smart magnetisk system som gjør det mye enklere å feste enn et GoPro, og det følger med fester til både bryst og hode samt et lite og smart kulehode du for eksempel kan klebe på biltaket eller sette på stativ.

Også Insta360-appen er overbevise­nde og full av kreative innslag, så det er bare på bildekvali­teten at GO 3 ikke slår konkurrent­ene. Den beskjedne størrelsen på selve kameraet gjør at det bare leverer en oppløsning på 2,7K, men når vi ser opptakene på telefon, nettbrett eller også en baerbar datamaskin, er forskjelle­n på detaljnivå­et ubetydelig. På større skjermer vil du se en tydelig forskjell.

 ?? ?? Kameradele­n er på størrelse med en tommelfing­er.
Kameradele­n er på størrelse med en tommelfing­er.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway