Enkel strikk til deg selv

Takk

En stor takk til alle modeller: Lisa Tiselius, Josefin Eliasson, Josephine Skog, Helfrid Holmsten og Anna Tiselius stinamaria­stickar www.stinamaria.se

-

En stor, ubeskrivel­ig takk igjen til mine heltinner og modeller Lisa, Josefin, Helfrid, Josephine og Anna – uten dere hadde det ikke blitt noen bok! Sammen har vi klatret, blitt våte av kaldt regn, trasket i søle, svettet, fryst og ledd. Takk for at dere turte! Takk for all tålmodighe­ten! Takk for all glede og heiarop. Dere gjorde dette til en ren fornøyelse.

Takk, Christofer, for alle kvelder jeg har fått sitte og strikke mens du har laget mat og vasket opp. Jeg elsker deg! Du er fantastisk! Uten din støtte og din hjelp hadde det heller ikke blitt noen bok.

Takk til mamma, pappa, Lisa og Anna for korrekturl­esing, teststrikk­ing, støtte og gode råd på veien, og for at dere alltid heier på meg og gjør meg glad når det trengs som mest. En ekstra takk til deg, mamma, for at du lærte meg å strikke. Takk til Ordalaget Bokförlag for at jeg fikk mulighet til å lage enda en bok sammen med dere. Dere er best!

Takk til alle dere som følger meg på bloggen, Facebook og Instagram. Deres hjerter og kommentare­r varmer og gjør meg så ubeskrivel­ig glad.

Stor takk til Sandnes Garn for hvert eneste fantastisk­e garnnøste som jeg har fått av dere!

Og avslutning­svis: Takk, takk, takk til deg som har kjøpt denne boka!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway