Fædrelandsvennen

Jarstein: – Gi oss litt tid

- NTB

Rune A. Jarstein mener det var for mye å vente at Lagerbäck-stilen skulle sitte allerede etter en snau uke. Han ber om litt mer tid.

– Vi er skuffet nå, men vi må gi det litt tid. Det er mye informasjo­n, og ennå sitter ikke alt, sa målvakten som med to baklengsmå­l søndag har sluppet inn 12 mål på sine seks siste landskampe­r.

– Vi fikk en marerittst­art med 0–1 tidlig. Det var et godt skudd, men skytteren fikk vendt opp litt for lett, sa Jarstein om målet som langt på vei ødela kampen for Norge.

– Det er klart jeg tar skyld. Jeg prøvde å følge ham, men jeg skulle ønske jeg var enda tettere på ham da han skjøt, sa Even Hovland om samme situasjon.

– Det var ikke innsatsen det sto på. Vi har vært sammen siden mandag. Det er ikke lenge, og treneren må bli kjent med oss og vi med ham, sa Jarstein.

I skuffelsen over at Vm-toget gikk med Norge på perrongen finnes også et håp om bedre betingelse­r for utvikling av laget.

– Nå blir det sannsynlig­vis ikke noe VM for oss, og vi kan bruke samlingene og kampene til å bli kjent, terpe på det han (Lagerbäck) vil vi skal gjøre og fortsette å utvikle oss, sier Jarstein.

Han vet ikke helt hva han skal si om reaksjonen i det norske laget etter baklengsmå­let som kom da det var spilt 88 sekunder.

– Kanskje mistet vi litt av piffen da, selv om jeg føler at innstillin­g og vilje er noe som alltid skal ligge i bunn, sa han.

Halvveis i Vm-kvalifiser­ingen har Norge tatt poeng bare mot San Marino (4-1-seier). Kampene mot de fire andre lagene i gruppen er alle tapt.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Rune Almenning Jartstein plukket to baller ut av nettet i VMkvalik-kampen mot Nord-irland.
FOTO: NTB SCANPIX Rune Almenning Jartstein plukket to baller ut av nettet i VMkvalik-kampen mot Nord-irland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway