Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Kai Steinar Saga, Kristiansa­nd. Gratulerer med 70-årsdagen til verdens mest fantastisk­e mann, far og farfar. Vi er veldig glade i deg. Hilsen Unni, Kai Morten, Mette, Oda, Espen, Sara, Emilie og Julie.

1 år

Håkon Stormo, Vennesla. Hipp hurra for vår snille, blide og aktive go gutt som er 1 år 30 mars. Vi er så ufattelig stolte og takknemlig­e for å ha deg i livet vårt. Super glad i deg. Knuseklem fra mamma og pappa.

8 år

Mia Camilia Nygård, Kristiansa­nd. Vår kjære gode søster Mia Camilia fyller hele 8 år. Pappa, Else og alle dine søstre og brødre i vårt hus gratulerer deg med dagen.

6 år

Olav Haugland Øvrevik, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år fredag den 31. mars. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år

Sander Sør-reime, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år fredag den 31. mars. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år

Thea Jacobsen Jensen, Vennesla. Hipp hurra for Thea som er 5 år 31/3. Du er ei super jente, som vi er veldig glad i. Vi gleder oss til å feire den store dagen med deg. Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Emil.

2 år

Torfinn Østvedt Gustavson, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år fredag den 31. mars. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway