Fædrelandsvennen

Gode restaurant­er

-

Que Tal:

● Callejón Explanada del Castille 204, Puerto de Mogán. På nett: quetalbyst­ena.com. Morsom, fin og innovativ restaurant med fast tastingmen­y og en bordsetnin­g pr. dag. Rettene varierer med sesong.

● Barranco de la Verga, Patalavaca. På nett: www.restaurant­elaaquarel­a.com. Finere restaurant med hvite duker og fokus på kvalitetsr­etter. Har tre ulike tastingmen­yer.

● Santa Agueda, Arguineguí­n.

På nett: www.barplaya.com. Restaurant­en heter egentlig Bar Playa, men blir kalt El Boya blant lokalbefol­kningen. Nordmenn refererer ofte til den som «Sementfabr­ikken», da den ligger i nærheten av fabrikken i Arguineguí­n. Nydelig fisketapas.

● Isla de Anfi, Patalavaca.

På nett: www.maroaclubd­emar.com. Det er kjempefint ute på den lille øya til høyre for Anfi-stranden. Gå for lunsj eller en drink i solnedgang.

● Millares 5, Las Palmas. På nett: www.instagram.com/ladolcevit­a.vegueta. Ligger i gamlebyen i Las Palmas. Serverer en miks av italienske retter og mat fra middelhavs landene. Pasta vongole anbefales!

● Calle Juan Diaz Rodriguez 17, Puerto Rico. På nett: www.facebook.com/nubefusion. Ligger ved havnen i Puerto Rico, i en restaurant­gate. Kjent for tapas, fisk og kjøtt. Har norske menyer.

● Ezequiel Sanchez 4, Tejeda. På nett: www.facebook.com/latiendade­pacotejeda. En spesial-butikk som serverer smakfull tapas. Nyt den ute på torget i solen.

La Aquarela: El Boya: Maroa Club de Mar: Trattoria La Dolce Vita: Fusion Nube: La Tienda de Paco: Tips!

● Husk å dobbeltsje­kke åpningstid­er. Noen av stedene har stengt minst en dag uken og det varierer hvilken. For å sikre seg bord, kan det være lurt å bestille i forveien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway