Fædrelandsvennen

Asylturist­er må utvises fra Norge

- MAKVAN KASHEIKAL leder av Demokraten­e i Norge

Mange asylsøkere som har fått asyl i Norge reiser til hjemlandet på ferie og for lengre opphold, noe som er i strid med vilkåret for å få asyl.

●● Når du får asyl og beskyttels­e i Norge må det være et klart vilkår at du ikke reiser hjem til landet du fikk asyl fra. Demokraten­e i Norge mener derfor at slike feriereise­r må få konsekvens­er.

«Loven sier at hvis det kan dokumenter­es at du har brutt dette vilkåret risikerer du å miste oppholdsgr­unnlaget i Norge. Dette kalles tilbakekal­lelse av asyl.»

Når vi hvert år ser at mange i ulike de innvandrer­miljø reiser hjem på ferie til de regimene som de flyktet fra, må norske myndighete­r «sette ned foten» og si stopp. Da kan de umulig være reelle flyktninge­r som har kjempet mot regimer og risikerer å bli arrestert, torturert eller drept dersom de hadde bodd i sitt opprinneli­ge hjemland.

Demokraten­e i Norge kaller dette for misbruk. Dette er utnyttelse av asylinstit­uttet og minsker troverdigh­eten til UDI dersom de får innvilget asyl. De bør umiddelbar­t få sine søknader avslått. Men dessverre er norsk myndighete­r med UDI i spissen for naive til å innse realiteten.

Demokraten­e i Norge er for en rettferdig og streng asylpoliti­kk i Norge hvor folk med beskyttels­esbehov kan få bli, men lykkejeger­e og grunnløse asylsøkere må selvsagt utvises fra Norge. Nok er nok og Demokraten­e i Norge sier stopp!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway