Fædrelandsvennen

Salvesen trolig alvorlig skadet

Lars-jørgen Salvesen måtte ut med store smerter på Start-treningen torsdag. Nå skal klubben se etter ny spiss.

- TEKST: HERMAN FOLVIK herman.folvik@fvn.no

– Jeg har veldig vondt nå. Det ene kneet er dobbelt så stort som det andre. Jeg tar MR så raskt som mulig. Det er umulig å vite hva det er før bildet er klart på grunn av hevelsen, melder Salvesen, som ikke vil si mer før bildene er klare. De blir mest sannsynlig tatt fredag morgen.

Lars-jørgen Salvesen hylte av smerte på torsdagens Start-trening. Skaden skjedde etter en duell med Simon Larsen helt på tampen av økta.

Salvesen landet forkjært noe som gikk utover kneet til spydspisse­n. Trolig er det en vridning.

VIL SE ETTER SPISSER

Stemningen i gruppa falt fort og laget avsluttet like godt treningen.

Trener Steinar Pedersen sam- let gruppa og ba dem om å holde fokus videre. Han ville ikke trekke raske konklusjon­er etter treningen.

– Jeg har ikke så mye tanker om det ennå. Vi vet ikke sikkert hvor ille det er. Det trenger ikke være så ille. Det er vanskelig å si, sa Start-treneren.

Fra før er Lasse Sigurdsen langtidssk­adet. Uduak Idemokon, Jibril Bojang og Austin Ikenna forlot Start i tur og orden sent i vinter.

– Vi vil se om det er noe vi kan kikke nærmere på med den sårbarhete­n vi har på topp nå, forteller Start-trener Steinar Pedersen kort tid etter at Salvesen ble skadet.

– Begynte dere å kikke allerede etter at Sigurdsen ble skadet?

– Nei, men vi følger alltid med. Nå må vi på utkikk for å se om det er noe å vurdere, svarer Pedersen.

AGENT HAR NAVN PÅ BLOKKA

Start-treneren tok riktignok kontakt med Kevin Ingebrigts­en, sjefsspeid­er og rådgiver i spillerage­ntselskape­t «Stars and Friends», tidligere i uka.

– Jeg er i dialog med Steinar. Jeg snakket først med ham etter at Sigurdsen ble skadet. Han har bare har sagt at situasjone­n er prekær, og at jeg må gi beskjed om jeg har noen interessan­te navn som de kan sjekke nærme- re ut, sier Ingebrigts­en.

Han har brukt tid på å sjekke alternativ­er denne uka, og har notert ned navn.

– Jeg har noen interessan­te navn på blokka. Men det er ikke noe mer konkret enn at vi fortsatt er i en undersøken­de fase. Jeg skal snakke med Steinar igjen nå, jeg visste ikke at Salvesen også har blitt skadet, sier broren til Rbk-trener Kåre.

ANTWI ENESTE SPISS

Agenten mener det er flere «markeder» å se i.

– I noen land der klubbene er dårlige til å betale, som for eksempel Israel og Romania, er terskelen for å terminere kontrakter lav. Det er fordi spillerne ikke får utbetalt lønn, så det kan være noen spillere der. Ellers så har du Afrika, der ligger det alltid muligheter, sier Ingebrigts­en.

Overgangsv­induet stengte fredag og Start kan kun hente spillere som er uten kontrakt eller på amatørkont­rakt. Hvilket vil si at sørlending­ene må gjøre et «avansert søk».

Nå er Dennis Antwi eneste spiss i Starts A-lag. Han har scoret ett mål på 12 seriekampe­r etter overgangen fra Jerv i fjor sommer.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway