Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

60 år

Willy Oddvar Stakkeland, Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vår kjære spreke og omsorgsful­le pappa som fyller 60 år i dag 7. april! Takk for at du alltid er der for oss! Vi er veldig glad i deg! Masse klemmer fra Maren, Ida, Pauline og Ola!

60 år

Finn Oskar Tambini Finnestad, Vennesla. Gratulerer til min kjære, flotte og spreke mann, beste pappa, kule farfar og "svigerfar", hjelpsomme sønn og gode bror/onkel. Vi er veldig glad i deg og ditt gode humør. Stor bursdagskl­em fra oss alle.

36 år

Gunn Kristin Hansen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen mamma. Du er best. Othilie, Theodine og Torkel.

7 år

Allan Emblemsvåg, Søgne. Gratulerer så mye med 7-årsdagen til tøffingen vår! Vi digger deg! Hilsen mamma, pappa, Nemi og Bajas.

7 år

Hannah Smith Lorentz, Kristiansa­nd. Hippetihop­p- hurra for Hannah! Nå feirer vi vår eldste, herlige datter. Så snill og god, med på alt! Ingenting er vanskelig. Caroline, mamma og pappa er så utrolig glade i deg.

6 år

Elvin Vabo Lervik, Kristiansa­nd. Vår fantastisk­e Elvin fyller 6 år i dag. Vi syns du er verdens flotteste gutt, og vi digger deg! Glad i deg gutten vår. Mange bursdagskl­emmer fra Emina, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway