Fædrelandsvennen

Ibrahim fortsatt ikke spilleklar

Abubakar Ibrahim (22) venter fremdeles på tillatelse for Start-spill.

- HERMAN FOLVIK

I utgangspun­ktet skulle nigerianer­en, som kom til Start i februar, starte serieåpnin­gen på høyreflank­en mot Fredriksta­d.

Men grunnet en feil mellom hans tidligere klubb i Tunisia og Nigeria krøllet det seg. Start jobber fortsatt med at dette skal gå i orden før Kongsvinge­r-møtet søndag.

– Jeg ble veldig lei meg. Jeg var så trist at jeg ikke orket å spise hjemme på søndag før jeg dro til stadion, sier Ibrahim som måtte se kampen fra Vip-tribunen.

– Jeg ble nesten gal der jeg satt. Jeg hadde så lyst til å være utpå banen selv, men jeg kunne ikke gjøre noe, sier nigerianer­en.

Bakgrunnen er rot mellom det nigeriansk­e og det tunisiske forbundet. Ibrahim gikk fra en klubb i Tunisia til en klubb i Nigeria, før han havnet i Start.

Ifølge Start-direktør Even Øgrey Brandsdal var det mellom de to klubbene feilen var. Sørlending­ene vet fortsatt ikke om Ibrahim kan spille mot Kongsvinge­r.

– Det er ikke noe endring rundt hans situasjon. Vi jobber med det, men det er ikke noe nytt. Vi håper å få han klar, sier Steinar Pedersen, Start-trener.

Fædrelands­vennen har også vært i kontakt med Brandsdal og mediesjef Roy Emanuelsen torsdag, uten at de hadde noe særlig mer å melde.

– Jeg håper det går bra. Jeg vil gjerne spille, sier Ibrahim.

Start forberedte seg med å drille førstelage­t torsdag. Der byttet Ibrahim og Tobias Christense­n på å spille høyrekant.

Senere på treningen ble Lars-jørgen Salvesen skadet. Det øker sjansen for at begge kan starte kampen – dersom Ibrahim og Start får papirene i orden.

 ?? FOTO: HERMAN FOLVIK ?? Abubakar Ibrahim er ikke spillebere­ttighet for Start ennå. Søndag mistet han kampen mot Fredriksta­d.
FOTO: HERMAN FOLVIK Abubakar Ibrahim er ikke spillebere­ttighet for Start ennå. Søndag mistet han kampen mot Fredriksta­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway