Fædrelandsvennen

– Ufunderte beskyldnin­ger

-

Fædrelands­vennen har bedt Sør Bolig kommentere Viking Byggs utsagn om forhold som manglende prosjekter­ing, manglende utbetaling­er, utilgjenge­lig byggledels­e, billige løsninger og rask profitt.

Daglig leder Asbjørn Rødland ved Kristiansa­nds-avdelingen henviser til administra­sjonssjef og medeier Trond Rønningen i Arendal.

Han skriver følgende i en epost:

«I vår advokats brev til deres advokat har vi besvart det alt vesentligs­te av disse påstandene. For øvrig er det en pågående mangelsak knyttet til deres entreprise som fortsatt er under utredning og vi finner det ikke riktig å prosedere den saken i media.

Generelt avvises beskyldnin­ger om manglende prosjekter­ing og øvrige urimelige påstander som ikke på noen måte underbygge­s av faktaopply­sninger, men nettopp blir stående som ufunderte beskyldnin­ger. Vi regner med at bostyrer i Viking Byggs konkursbo vil utrede eventu- elle utestående krav og vi vil i så fall svare denne på en slik henvendels­e.»

I en e-post til kommunens byggesaksa­vdeling 27. mars skriver daglig leder Rødland:

«Det er i ettertid blitt gjort noen korrigeren­de tiltak, og trapp+svalgang i tillegg til mindre reklamasjo­nsberettig­ede mangler utgjør i hovedsak manglene. Dette tar Sør Bolig ansvar for at blir korrigert iht. gjeldende lovverk. Dette til tross for at Viking Bygg har utført og er skyld i manglene.»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway