Fædrelandsvennen

Åpner butikk på Karl Johan

- TEKST: STEINAR VINDSLAND steinar.vindsland@fvn.no -

Lokalbedri­ften Upstairs tar et par skritt oppover prestisjes­tigen – og bygger heis. De åpner butikk på Karl Johan i Oslo.

– Dette er veldig moro, plutselig fikk vi sjansen og vi valgte å slå til, sier daglig leder Bengt Bårdsen, kristiansa­nderen som har solgt billige ting og tang i Markens gate i 21 år. Nå står hovedstade­n for tur.

Med butikker også i Sørlandsse­nteret, på Madla, i Sandnes og Arendal synes Bårdsen og søsteren Bianca Bårdsen det var riktig å satse på landets mest berømte handlegate: Karl Johan.

32 millioner

– Vi åpner i handlesent­eret Arkaden i to etasjer der det strømmer kunder gjennom, forteller han ivrig når vi treffer ham utenfor butikken i Markens gate – der alt startet.

I fjor omsatte morselskap­et for brutto 32 millioner kroner. I fjor høst åpnet butikken i Stavanger, og når butikken i Arkaden også er i gang kommer omsetninge­n til å øke betydelig i år.

– Vi kommer til å ha rundt 60 ansatte alt i alt, sier han og er rimelig trygg på at satsingen i Oslo vil gå bra.

PUSSER OPP i MARKENS

Butikken i Markens, som para- doksalt nok ligger i kjellerlok­alet, skal han pusse opp fullstendi­g og investere i heis så flere kan komme ned.

Men da må han stenge sjappa i to uker.

 ?? FOTO: VINDSLAND, STEINAR ?? Han satser på suksess på Karl Johan, Bengt Bårdsen.
FOTO: VINDSLAND, STEINAR Han satser på suksess på Karl Johan, Bengt Bårdsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway