Fædrelandsvennen

Rnkovic sikret Arendals første seier

- RON HENNING SUNDVOR

To kjappe Arendalfri­spark endte i to mål for den rutinerte spissen Petar Rnkovic, som sikret Arendals første seier for sesongen.

Det tok ikke lang tid før Arendal var i ledelsen. Etter åtte minutter fikk hjemmelage­t frispak og slo det hurtig mot Adnan Mohammed på kanten. Han slo inn, og ballen landet i beina til Ibrahimaj som trillet ballen til en fulstendin­g umarkert Rnkovic. Skuddet var midt på mål, men så hardt at keeper ikke fikk opp hendene, og Arendal tok første stikk.

Midtveis i omgangen var det Florø som tok over. Først bommet de på en stor dobbeltsja­nse inne i Arendals felt, og så fikk stopperkje­mpe Runar Hove stå helt umarkert og heade på bakre stolpe. Heldigvis for de hvitkledde gikk headingen midt på keeper.

FLOTT VOLLEYMÅL

35 minutter ut i omgangen tok nok en gang Arendal et frispark kjapt. Ballen ble slått mot Tobias Olsvik som headet ballen inn mot Rnkovic, som hadde løpt i seg fri ved første stolpe. Divisjonen­s eldste spiller hadde ingen problemer med å sette ballen forbi keeper på volley. En flott scoring.

Etter den andre scoringen var det ingen av lagene som var veldig nære å score. Arendals keeper Anders Gundersen var på en bærtur på et innlegg mot slutten, men situasjone­n ble aldri farlig.

LITE SJANSER

Bare fire minutter inn i andreomgan­g jublet Florø for scoring. Arendal rygget og rygget i forsvar, slik at Florø fikk skutt fra 16 meter. Returen havnet hos Benmoussa som satt ballen i mål, men det ble avblåst for offside. Avgjørelse­n så korrekt ut.

Ti minutter senere burde Arendal ha økt ledelsen. Florøs keeper spilte ballen håpløst inn i midten av banen, som Ibrahimaj plukket opp. Han avanserte inn i 16-meteren, men avslutning­en fra 11 meter gikk midt på keeper.

Resten av omgangen var preget av et Arendal som lå veldig dypt mot Florø som ikke klarte å skape sjanser. Bortelaget kom til flere nestensjan­ser, men truet aldri målet til Arendal skikkelig.

Uten noen sluttspurt kontroller­te Arendal inn årets første seier, velfortjen­t.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Petar Rnkovic scoret to for Arendal.
FOTO: NTB SCANPIX Petar Rnkovic scoret to for Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway