Fædrelandsvennen

Sportssjef­en: – Tidenes beste Vipers-sesong

Vipers’ sportssjef, Peder Langfeldt, er strålend fornøyd med klubbens sesong, selv om han synes at det var surt å tape sluttspill­sfinalen mot Larvik.

- HENRIK GILL

Vipers tok sølv både i serien og i sluttspill­et. I tillegg har klubben slått flere rekorder, og blant annet påførte Larvik sitt første tap siden 2001.

– Jeg er kjempeforn­øyd med alt klubben har oppnådd. Vi har kommet veldig langt på kort tid, sier Peder Langfeldt.

– Er dette tidenes beste Vipersseso­ng?

– Ja, det vil jeg absolutt si, svarer Langfeldt.

På tross av suksessen måtte Vipers se seg slått av Larvik i både serie- og sluttspill. Søndag kveld endte det med 26-20 tap i Bergslihal­len i den andre sluttspill­finalen.

– Det er alltid surt å tape en finale, uansett hvem som er motstander, sier Langfeldt.

Kristiansa­nderne slo likevel vestfoldin­gene ved to anledninge­r denne sesongen, og kommer til å satse på å gå helt til topps neste år.

Vipers’ gode sesong har ikke gått ubemerket, og mandag morgen fikk spillerne en meget positiv overraskel­se. Spillerne fikk beskjed om å møte opp på Kjevik lufthavn, uten å vite destinasjo­nen. Der fikk de vite at turen gikk til Spania.

– Det stemmer. Turen blir be- kostet av venner av klubben, og koster ikke spillerne ett øre, opplyser daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, i tekstmeldi­ng til Fædrelands­vennen.

Det bekrefter også Peder Langfeldt.

– Det er noen fantastisk­e personer i og rundt klubben som har valgt å spandere en flott tur på laget. Det viser det store enga- sjementet som er rundt Vipers, og hva det handler om når det gjelder å være Vipers-spiller. Vi er en klubb i utvikling, og prøver også å tilfredsst­ille sponsorene. Vi har noen flotte samarbeids­partnere som har valgt å tatt med laget på tur, skryter han.

 ??  ??
 ?? FOTO: KJARTAN BJELLAND ?? Vipers’ sportssjef mener at dette har vært tidenes beste sesong for kristiansa­ndsklubben.
FOTO: KJARTAN BJELLAND Vipers’ sportssjef mener at dette har vært tidenes beste sesong for kristiansa­ndsklubben.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway