Fædrelandsvennen

– Sparket ned gang på gang

- STEFFEN STENERSEN

Simon Larsen er sterkt misfornøyd med trioen som dømte bortekampe­n mot Ranheim.

– Det snakkes hele tiden om at de skal beskytte spillerne, men så følges det ikke opp. Jeg blir sparket ned gang på gang, uten at det får konsekvens­er, sier Larsen.

Det var en tydelig skuffet Larsen som kom gående ut av garderoben som en av de aller siste etter tapet for Ranheim søndag. Stopperen var rasende da Ranheim satte inn 1-0, i en situasjon hvor han mente målscorer Mads Reginiusse­n skulle vært avblåst for offside.

Etter kamp var han noe mer tilbakehol­den angående målet.

– BLIR SPARKET NED

– Det er vanskelig, jeg må se det igjen. Men fra der jeg står er jeg ganske sikker på at han er i offside, sier Larsen.

Ganske sikker var han også på at han var misfornøyd med dommer Bjørn Hansens innsats. Starts kaptein kaller dommertrio­en for «den svakeste de har hatt i hele år».

– Han ville ikke ha noen form for dialog. Det gikk ikke å snakke med ham. Det er helt tydelig at vi må opp fra denne divisjonen, for kvaliteten på dommerne er ikke god nok.

– Gjelder det generelt i divisjonen, eller bare i dag?

– Det er mulig det er frustrasjo­nen som snakker, men de vi hadde i dag var de dårligste vi har hatt, sier stopperen.

– FRUSTRASJO­N

Dommer Bjørn Hansen kjenner seg ikke igjen i anklagene.

– Det var ikke noen stygg kamp, og jeg kjenner meg ikke igjen. Det virker som det er en uttalelse som kommer av frustrasjo­n etter å ha tapt en kamp, sier Hansen.

– Hvordan vurderer dere målet med tanke på offside?

– Der må jeg stole hundre prosent på assistentd­ommer. Jeg har blitt fortalt i ettertid at tv-bildene viser at det er en korrekt avgjørelse, sier kveldens dommer.

For Start ble det en frustreren­de kveld, der lite stemte offensivt. Dermed vant Ranheim til slutt ganske fortjent.

– Vi kommer ikke opp på det nivået vi pleier å være. Vi har lite ball, og det er ikke alle som har like lyst til å ha ballen. Det er vi nødt til å ha når Ranheim presser så høyt, sier Simon Larsen, som tydelig var misfornøyd med prestasjon­en til laget.

– KAMPEN STÅR OG VIPPER

Start-trener Steinar Pedersen sier det ikke fungerte bra nok i det offensive spillet.

– Men vi møter et bra lag, som er gjerrige. De avgjør kampen på en situasjon der vi i forkant har mulighet til å klarere. sier Steinar Pedersen.

– Er dette den svakeste prestasjon­en så langt i år?

– Ranheim har vist seg å være gjerrige, og denne kampen står og vipper og er jevn, det var vi forberedt på. Vi må være bedre i vårt offensive spill for å skape nok store sjanser til å vinne, sier Pedersen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Simon Larsen viste flere ganger under kampen mot Ranheim at han var misfornøyd med dommer Bjørn Hansen.
FOTO: NTB SCANPIX Simon Larsen viste flere ganger under kampen mot Ranheim at han var misfornøyd med dommer Bjørn Hansen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway