Fædrelandsvennen

Tomålsscor­er Norheim avgjorde for Fløy

- DAGFINN GRASTVEIT, for Fløy

John Olav Norheim var hjemmelage­ts store spiller i lørdagens 3-2-seier over Halsen.

Ingenting er så deilig som en seier på en dårlig dag sies det. Det var nettopp en av de dagene, samtidig som vi møtte et meget bra Halsen-lag så lenge kreftene deres holdt.

Denne gang var det dødballsty­rken som ble avgjørende. Alle tre scoringene kom etter dødballer. Første omgang hadde akkurat startet da Dardan Dreshaj scoret, og da så vel de fleste for seg en lett Fløy-seier, men sakte men sikkert kom Halsen inn i kampen. Men så la John Olav Norheim på til 2-0 på hodestøt etter corner. Like reduserte Halsen ved gode Brahin Mosquera, som dundret et frispark fra 20 meter. Fra denne scoringen og ut omgangen ble vi til tider utspilt, og Halsen hadde to skudd i stolpen, og et par store sjanser ellers også.

I andre omgang ble det tidlig klart at Halsen nok hadde tatt ut mye krefter. De var hakket mindre aggressive, og da de i tillegg fikk en spiller utvist tidlig i omgangen roet Fløy-nervene seg. Utover omgangen roet spillet seg og Fløy hadde stort sett kontroll over hendelsene. John Olav Norheim la på til 3-1 etter 73 minutter, nok en gang etter dødball. Mot slutten av omgangen ble det produsert tre-fire store sjanser, men med dårlig effektivit­et. Like før slutt reduserte samme Mosquera nok gang, denne gang på straffe. Halsen hadde ikke krefter til noen sluttspurt, og kampen endte altså med 3-2 seier.

Klubb 22 kåret meget fortjent John Olav Norheim til dagens Fløy-spiller. Ellers var Christian Tveit meget pigg da han kom inn i andre omgang, bare scoringen manglet. Moro å se Tveit på gang etter et par uker med skadetrøbb­el.

Ellers er det bare å få kampen ut av beina og fokusere mot onsdagens cupkamp mot IK Start. Alt tyder på en skikkelig fight mot et Start-lag i resultatme­ssig medvind.

?? FOTO: FREDRIK FJELLVANG ?? Kaptein John Olav Norheim scoret to mål da Fløy vant på hjemmebane over Halsen lørdag. Fløy ligger fortsatt på andreplass i sin avdeling i 3. divisjon, ett poeng bak Start 2.
FOTO: FREDRIK FJELLVANG Kaptein John Olav Norheim scoret to mål da Fløy vant på hjemmebane over Halsen lørdag. Fløy ligger fortsatt på andreplass i sin avdeling i 3. divisjon, ett poeng bak Start 2.