Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Hilde Herdal, Kristiansa­nd.

I dag fyller vår kjære mamma, svigermor og mormor 60 år! Vi er uendelig glad i deg og gleder oss veldig til å feire deg i solfylte Spania! Tusen takk for alt du er for oss!

40 år

Kenneth Aslaksen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 40-årsdagen til verdens beste samboer og pappa. Vi er så glad i deg! Klem fra Emma, Olivia og Hege.

40 år

Eli Beate Rødland, Kristiansa­nd. Hipp hurra for deg i dag, kjære Beate! Store og små i familien gratulerer deg så mye med dagen. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til feiringa!

30 år

Kristoffer Marøy Hatlelid, . Gratulerer så mye med dagen. Vi er utrolig glad i deg og ønsker deg en flott dag i Stavanger. Gleder oss til å feire deg. Hilsen Hans Kristian, mamma, Asbjørn og familien i Kristiansa­nd.

5 år

Synnøve Skarpengla­nd, Iveland.

Hipp hurra for vår flotte, omsorgsful­le og gode jente som fyller 5 år 31. mai. Vi ønsker deg en flott dag. Klem fra mamma, pappa, Tellef og Syvert.

5 år

Tor Fredrik Nordvik, Vennesla. Vi gratulerer den skjønne, herlige gutten vår Tor Fredrik med 5-årsdagen 31 mai. Vi er inderlig glad i deg. Klemmer i fleng fra mormor og bessen, og resten av familien

4 år

Emilian Hodne, Søgne. Verdens beste Emilian blir 4 år onsdag 31. mai. Vi gratulerer masse med dagen din idag. Klemmer fra mamma og to kjekke onkler.

4 år

Sofia Bruflodt-takev, Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår Sofia som fyller 4 år idag. Vi gleder oss til å feire dagen din. Store klemmer fra mamma, pappa og resten av familien.

3 år

Johan Lindebø, Kristiansa­nd. Hurra for vår kjære minstemann Johan som fyller tre år i dag. Du er en fantastisk gutt og vi er uendelig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og storebror Jens Olav.

1 år

Milla Ottosen, Kristiansa­nd. Vår kjære fantastisk­e Milla fyller ett år! Du er vår store humørspred­er og vi gleder oss over hver dag sammen med deg. Bursdagshi­lsen fra mamma og pappa som er uendelig glad i deg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway