Fædrelandsvennen

Sesongens første seier

- HENRIK GILL

Jerv vant fortjent 2-0 hjemme mot Elverum, og fikk med det sin etterlengt­ede første seier i årets førstedivi­sjon.

Etter mange sjanser i førsteomga­ng, gikk hjemmelage­t opp i ledelsen da kaptein Glenn Andersen scoret på straffespa­rk etter 38 minutter. Jerv doblet ledelsen etter 62 minutter, da Eirik Haugstad banket ballen i nettaket fra skrått hold.

Jerv-trener Arne Sandstø var førnøyd med laget sitt etter kampen, men mener at seieren burde ha kommet lenge før den gjorde.

– Det føles litt rart, vi burde vunnet for lenge, lenge siden. Det viktigste for oss er at vi har kommet over denne kneiken. Vi har prøvd hardt mange ganger, og har vanligvis vært det førende laget. I dag skaper vi mest mens de skaper lite, som er nok til at vi vinner kampen, sier han.

Sandstø roser også spillerne sine etter kampen.

– Jeg er imponert over at spillerne klarer å fortsette å ha troen. De lot ikke noen nerver ta overhånd, så der har spillergru­ppen vært utrolig bra, skryter treneren.

Treneren mener også at Jerv vant fullt fortjent mot Elverum.

– Vi er det beste laget, og jeg synes ikke de (Elverum) bidrar med så veldig mye. Men de kommer litt på slutten da de slår en del langt, men skaper som sagt heldigvis ikke så mye.

 ?? FOTO: HENRIK GILL ?? Jerv kunne endelig juble for årets første trepoenger i førstedivi­sjon, da de slo Elverum 2-0.
FOTO: HENRIK GILL Jerv kunne endelig juble for årets første trepoenger i førstedivi­sjon, da de slo Elverum 2-0.
 ?? FOTO: THOMAS GILL ?? Arne Sandstø var fornøyd etter kampen mot Elverum, men mener at den første seieren burde kommet for lengst.
FOTO: THOMAS GILL Arne Sandstø var fornøyd etter kampen mot Elverum, men mener at den første seieren burde kommet for lengst.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway