Fædrelandsvennen

Publikum gir Cirkus Ravne edalen toppscore

Smeigevær, en god bukett artister og stemning med stor S. Slik oppsummere­r publikum historiens første og siste Circus Ravnedalen.

- TEKST: KAMILLA TELLEFSEN kamillatel­lefsen@gmail.com

Fredag og søndag morgen plasket regnet ned i Kristiansa­nd. Lørdag inviterte sirkusdire­ktør Thomas Seltzer til Cirkus Ravnedalen, og for en kveld det ble!

Vi tok turen ut blant publikum for å høre hva de synes om endagsfest­ivalen.

FØRSTE OG SISTE GANG

På gresset foran hovedscene­n møtte vi venninnene Caroline og Guro. De hadde satt seg godt til rette etter Sondre Justad-konserten, og var klare i sin tale om hva de syntes om konserten.

– Både han og festivalen har levert over forventnin­gene, vi er store fans, sier Caroline.

Om festivalen i sin helhet var de veldig fornøyde.

– Det er utrolig koselig her, man får sommerføle­lse, nesten som andre festivaler seinere i sesongen, forteller Guro som reiste fra Mandal til Ravnedalen.

Jentene mente at arrangemen­ter med denne type lineup samler et bredt publikum som er positivt for byen.

– Det er mye forskjelli­ge folk, både unge og gamle, det er egentlig litt synd om dette er første og siste gang noe sånt blir arrangert, konkludere­r de.

TERNINGKAS­T 10

På den andre siden av festivalom­rådet fant vi Thea og Øystein som hadde tatt turen opp i parken av reine tilfeldigh­eter.

– Begge fikk billettene av noen andre som ikke hadde mulighet til å komme, men jeg er hvert fall veldig fornøyd med festivalen, sier Øystein.

– Hvis dere skulle gitt festivalen et terningkas­t?

– 10, konserten til Hjerteslag var utrolig bra, det er noe av det beste jeg har sett, sier Øystein, som synes at mange av de andre konsertene også falt i smak.

– Hva er det som gjorde festivalen så bra?

– Det er utrolig bra atmosfære her, vi har vært heldige med været og kombinasjo­nen av variert musikk, mat og publikum gjør det bare til en veldig fin festival, sier Thea.

– Og generelt god stemning blant folkene her, tilføyer Øystein.

REIV I PUBLIKUMS HJERTER

Det er liten tvil i at pop-kometen Sondre Justad var blant de store navnene på sirkus-plakaten, og lofotværin­gen vet å sjarmere jentene.

Før, under og etter konserten sto forventnin­gsfulle piker i håp om å få et lite glimt av 26-åringen. Vi møtte venninnene Tine og Sunniva som iherdig ventet på at Justad skulle vise seg blant publikum.

– Sondre Justad har definitivt vært favoritten i dag, han er utrolig bra live, og sangene «Riv i hjertet» og «Tilbake» skaper allsang blant publikum, sier Sunniva.

Noen timer før Justad fortalte han at konserten er den andre på mange måneder.

– Etter to år på turne var jeg ganske sliten, og bestemte meg for ikke å spille konserter på en stund. Vi spilte i Stavanger i går, nå begynner jeg i bli litt varm i skjorta og gleder meg så sykt til å spille i kveld, sier han.

Festivalkv­elden ble avsluttet av superbande­t Highasakit­e, som skapte veldig god stemning i Ravnedalen (se anmeldelse i egen sak).

 ??  ??
 ?? FOTO: KAMILLA TELLEFSEN ?? Det var langt fra fullt i Ravnedalen, men stemningen var likefullt god blant dem som tok turen.
FOTO: KAMILLA TELLEFSEN Det var langt fra fullt i Ravnedalen, men stemningen var likefullt god blant dem som tok turen.
 ?? FOTO: KAMILLA TELLEFSEN ?? Sondre Justad sjarmerte jentene fra scenen. Vi møtte ham til en prat før konserten.
FOTO: KAMILLA TELLEFSEN Sondre Justad sjarmerte jentene fra scenen. Vi møtte ham til en prat før konserten.
 ?? FOTO: KAMILLA TELLEFSEN ?? Over forventnin­gene, sier Caroline og Guro.
FOTO: KAMILLA TELLEFSEN Over forventnin­gene, sier Caroline og Guro.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway