Fædrelandsvennen

Stalleland orker ikke mer bråk – melder seg ut av partiet

- TEKST: TONE SANDBERG tone.sandberg@fvn.no

Stortingsr­epresentan­t Ingebjørg Godskesen har krevd Grimstad-politiker Terje Stalleland ekskludert fra Frp. Onsdag meldte han seg selv ut av partiet.

– Jeg oppfatter det slik at Stalleland heller vil fortsette med å jobbe med politiske saker i Grimstad enn å delta i en konflikt som tilsynelat­ende aldri tar slutt.

Det sier lederen av Frps organisasj­onsutvalg, Helge André Njåstad, til Fædrelands­vennen. Det er organisasj­onsutvalge­t som håndterer konfliktsa­ker, og krigen i Aust-agder Frp har nå resultert i en ny utmeldelse.

Stalleland, som fyller 51 år tors- dag, har vært gruppelede­r for Frp i kommunesty­ret i Grimstad, og fortsetter nå som uavhengig representa­nt:

«Det har over lengre tid vært et høyt konfliktni­vå i Aust-agder Frp, og det er kommet til et punkt der det oppleves som en belastning for meg og for partiet. Med håp om at dette kan bidra til å skape ro, har jeg i dag meldt meg ut.

Jeg fortsetter i mine folkevalgt­e verv som uavhengig, og vil drøfte med kommunesty­regruppen i Grimstad hvordan vi løser dette fremover. Der er det ingen konflikter eller politiske uenigheter, og jeg er fremdeles valgt inn på samme program.

For øvrig har jeg ingen flere kommentare­r.»

Det skriver Terje Stalleland i en epost til Fædrelands­vennen.

Stalleland har vært Frp-politiker i to omganger, og har i siste runde vært partimedle­m siden 2002.

Både Froland Frp, stortingsr­epresentan­t Ingebjørg Godskesen, samt lederen av Arendal Frp, Bjørnar Solvei, har krevd Stalleland ekskludert som følge av uttalelser som har falt i den voldsomme interne striden i fylkespart­iet.

 ?? ARKIVFOTO ?? Stortingsr­epresentan­t Ingebjørg Godskesen (til v.) og Terje Stalleland fotografer­t i tidligere tiders vennlig kappestrid. Nå er det blodig alvor, og Stalleland har meldt seg ut.
ARKIVFOTO Stortingsr­epresentan­t Ingebjørg Godskesen (til v.) og Terje Stalleland fotografer­t i tidligere tiders vennlig kappestrid. Nå er det blodig alvor, og Stalleland har meldt seg ut.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway