Fædrelandsvennen

Terroriste­ne følger boka

- ARNE TUMYR, Stopp islamiseri­ngen av Norge, (SIAN), Agder-avd.

Dessverre fortsetter Fædrelands­vennen å desinforme­re om islam, senest i lederartik­kelen 8. juni. Her heter det: «For også i Koranen dyrkes empati og kjærlighet som det sentrale budskap, …»

●● Hvor står det?

Koranen inneholder 527 vers med intolerans­e mot ikke-muslimer, 109 vers om vold mot ikkemuslim­er og 164 vers om hellig krigføring ( jihad). Sagt på en annen måte: To tredjedele­r av «den hellige bok» handler om å slåss mot - underkue og drepe - alle som motsetter seg islam. En tredjedel omhandler religiøse anliggende­r, men er så integrert i det politiske islam at et skille er umulig. Koranen inneholder ingen vers som befaler muslimer å være vennlige mot ikkemuslim­er. Heller ikke finner vi ett ord om «etikkens gyldne regel» – som i kristendom­men og menneskere­ttighetene er uttrykt omtrent slik: Menneskene skal handle mot hverandre i brorskapet­s ånd. Imam Akmal Ali uttalte i et intervju med Fædrelands­vennen: «Det er mangt vi kan diskutere, men det som står klart i Koranen diskuterer vi ikke.»

Nei, nettopp og det som står klart i Koranen er: «Når du møter de vantro som fornekter sannheten så kapp hodene deres av.» Det er dette budet jihadisten­e i Muhammeds hær følger til punkt og prikke – enten det nå er Is-soldatene som bedriver halshuggin­g eller det er terroriste­r i London, Manchester, Paris og andre steder i verden som stikker kniven i sitt offer idet de roper ut: «Dette er for Allah!» Ugjerninge­ne til de islamske terroriste­r er et resultat av en hensynsløs hjernevask­ing i koranskole­ne, moskeene og i muslimske miljøer. «Martyrene» følger den islamske lære slik den fremgår av Koranen, sharia, sunnah og hadith. Det er her de finner den hardkokte ideologien, politikken og fanatismen. Det blir derfor feil når Fædrelands­vennen skriver at muslimer må hindre misbruket av sin religion. Tvert imot – terroriste­ne bruker religionen slik den fremstår i all sin gru – de følger påleggene de får fra «Profeten» og Allah. Koranen er manualen.

Vi ser frem til den dagen Fædrelands­vennen erkjenner at det er her vi finner ondets rot.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway