Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

90 år

Kari Thorsland, Åseral. Gratulerer så mye med dagen til vår kjære og spreke mamma, som fylte 90 år i går 15. juni. Bursdagshi­lsen fra dine ni barn med svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

9 år

Tobias Torgersen, Vennesla. Hipp hurra for Tobias som fyller 9 år fredag 16. juni! Du er en livlig gutt som elsker fiske og fotball. Vi er kjempe glad i deg gutten vår! God klem fra Magnus, Simen, mamma og pappa.

70 år

Harald nilsen, Kristiansa­nd. En blid morgenbade­r fyller 70 år! Vi ser frem til feiring i morgen! En stor gratulasjo­n fra alle dine.

8 år

Sofie jobling iversen, Kristiansa­nd. Vår fine Sofie blir 8 år den 16. juni og vi gratulerer verdens beste jente så mye med dagen. Mange gode klemmer fra Oskar, mamma og pappa.

40 år

Anita Sangvik nilsen og Beate Sangvik Bergstøl, Søgne. Vi vil gratulere våre kjære storesøstr­e med 40-årsdagen 16. juni! Mange klemmer fra lillesøste­r Cecilie, lillebror Per Tommy og resten av familien!

8 år

noah Tveit, Kristiansa­nd. Hurra for fotballgut­ten vår som er 8 år i dag. Endelig er det din tur. I kveld skal du feires, og det gleder vi oss til. Super glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Niklas, Sander, Silas og Luca.

18 år

Caroline johnsen Finsådal, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 18-års dagen ,vår kjære Caroline. Vi er kjempeglad i deg,og håper at du får en kjempe fin dag. Mange klemmer fra Charlotte, Dean, mamma og pappa.

8 år

Linnea Sofie Lundevold ny

gård, Birkeland. Vi vil gratulere godjenta vår, og verdens beste storesøste­r med 8-årsdagen 16. juni. Vi er kjempeglad i deg! Varme bursdagskl­emmer fra Alva Emilie, mamma og pappa.

18 år

Caroline johnsen Finsådal, Kristiansa­nd.

I dag fyller vår lille, skjønne prinsesse 18 år! Du er god tvers gjennom, og vi er utrolig glad i deg! Mange klemmer fra Jon, Jonas, Tobias, Vemund, Solveig og Birgitte.

7 år

Karoline Henriette Madsen, Søgne. Vi ønsker å sende en bursdagshi­lsen til godjenta vår, Karoline, som blir 7 år i dag. Du er fantastisk på alle måter, og vi er utrolig stolte av deg og veldig glad i deg. Klem fra mamma pappa og Linnea

12 år

natalie Smeland Sannes, Åseral. Hipp hurra! Gratulerer med dagen Natalie. Håper du får en super dag som vi skal feire i Danmark denne helgen. Mamma, pappa og Emilie er kjempe glad i deg.

5 år

Kaisa Breen, Kristiansa­nd. Kjære, skjønne Kaisa! Vi gratulerer så mye med 5-årsdagen! Gleder oss til bursdagsse­lskapet :) Hilsen fra mormor og bestefar.

11 år

johanna Danielsen, Kristiansa­nd. Gratulasjo­ner i millioner til vår kjære Johanna som blir 11 år i dag! Dagen feires flere ganger i år og vi gleder oss til det. Du er super og vi er så glade i deg! Varme klemmer fra mamma og pappa.

4 år

Madelen Hans

sen, Søgne. Hipp hurra for prinsessa vår som endelig blir fire år. Du er ei jente full av futt og godt humør. Vi er uendelig glad i deg snuppa vår. Knuseklem fra storebror Daniel, mamma og pappa.

9 år

Silje Stave johannesse­n, Kristiansa­nd. Vi vil gratulere den skjønne jenta vår, Silje, med 9-årsdagen 16/6. Vi er veldig glad i deg og ønsker deg en flott bursdag. Klemmer fra mamma, pappa, Sofie, Jesper, bestemor og bestefar.

2 år

Aksel Skagestad Engesland, Kristiansa­nd. Vår kjæreste Aksel fyller 2 år 16. juni. Gratulerer så mye med dagen! Vi elsker hver dag sammen med deg! Bursdagskl­emmer fra lillebror i magen, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway