Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

100 år

Helene marie Østerberg, Kristiansa­nd. Kjære farmor, svigermor og oldemor. Gratulerer så mye med 100-årsdagen. Vi er glad i deg og gleder oss til å feire dagen med deg. Klem fra Arnfinn og Elin, Harald og Ann-christin, Henny og oldebarn.

7 år

Isabella Joy Nielsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen! Hilsen alle på fire og to i Gamle Strømmevei 11 og 13.

90 år

bjarne mydland, Kristiansa­nd. Gratulerer med 90-årsdagen fra alle i familien og dine venner i Frikstad musikkor.

3 år

tomine NordhagenL­undevold, Vennesla. Gratulerer til vår kjære, sprudlende solstråle, Tomine NordhagenL­undevold, som fyller 3 år fredag 22. september. Vi gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­em fra mormor og morfar.

47 år

Anna-lena Christerss­on, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din 22. september, kjære mamma! Håper du får en fin dag! Vi er veldig glad i deg! Klem fra Amanda og Kim.

2 år

Adine Vetrhus Nordvik, Vennesla. Vi gratulerer den nydelige skatten vår med 2-årsdagen i dag. Vi er så inderlig glad i deg. Mange koser og klemmer fra besta og Roger, og resten av familien. Gleder oss til å feire dagen med deg.

13 år

Linn therese Frigstad, Søgne.

Vi vil gratulere vår snille og gode solstråle som er tenåring i dag. Du skal feires i løpet av helgen og vi gleder oss. Mange klemmer fra Joachim, Sigurd, mamma, pappa, og bestemor og bestefar i Vige.

2 år

millie bjerkøen Kulien, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år fredag den 22. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

9 år

Fredrik Lovsland Kittelsen, Kristiansa­nd. Flotte, flinke og fantastisk­e gutten vår er blitt 9 år, og han skal feires med hopp og sprett og masse kake. Vi er uendelig glade i deg, Fredrik. Klem fra mamma, pappa, Caroline og Lakris.

2 år

Hennie pedersen tuseth, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til snuppa vår, Hennie, som fyller hele 2 år i dag. Vi ønsker deg en kjempefin dag med masse kaker og gaver. Mange klemmer fra Noel, Nilas, tante Mari og onkel Christian.

8 år

Anna Haugsdal bakken, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår kjære vakre Anna. Du er sprudlende, snill og blid. Gleder oss til å feire dagen i Legoland. Klem fra mamma, pappa og Aslak, bestemor og bestefar.

2 år

Hennie pedersen tuseth, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Hennie som blir hele 2 år. Gratulerer så masse med dagen, verdens beste lillesøste­r! Mange klemmer fra storesøste­r Helene, mamma og pappa.

8 år

emil tveit pettersen, Audnedal.

Hipp hurra for Emil! I dag fyller du 8 år! Full av liv og godt humør! Dagene er ikke kjedelige med deg i hus! Me er så takknemlig­e og glade i deg! Klem fra Juliane, Taline, Sebastian, mams og paps.

8 år

mia Hegnum Johannesse­n, Songdalen. Gratulerer med dagen til verdens fineste Mia som fyller 8 år 22. september! Håper du får en gøyal feiring med hele klassen. Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Stian, Martin, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway