Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Helga Hobbesland, Kristiansa­nd.

Hipp hurra! Gratulerer med 80-årsdagen i dag. Du er god som gull og vi er så glad i deg! Klemmer fra barn, svigerbarn, barne- og oldebarn.

6 år Sanne Faret Tønnessen,

Kvinesdal. Vår kjære snille og gode prinsesse Sanne fyller år og vi ønsker deg en kjempefin bursdag. Du er så flott på alle måter. Vi er veldig glade i deg! Hilsen mamma, pappa, Thomas, Vetle og Thea Malene.

23 år

Håkon Valand, Kristiansa­nd. Verdens beste Håkon Valand er 23 år i dag 23. september! Vi er så utrolig glad i deg! Hilsen momo og moffa.

5 år Leander Haddeland Repstad,

Vennesla. Denne storsjarmø­ren fra Øvrebø, Leander, fyller 5 år i morgen. Gleder oss til bursdagsfe­st når du kommer hjem fra syden. Vi er kjempeglad i deg. Knuseklemm­er fra mommo, bess, tante, onkel og Josi.

11 år

Sander Finnestad, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for fotballgut­ten vår, Sander, som blir 11 år 24. september. Du er en snill og omtenksom gutt, som vi alle er veldig glad i. Gleder oss til å feire deg. Klem Thea, Tobias, mamma og pappa.

5 år

June R. Aanestad, Songdalen. Gratulerer så masse til minste snuppa vår, June! Endelig er dagen kommet som du har ventet lenge på. Vi gleder oss til å feire deg! Mange bursdagskl­emmer fra storesøste­r Ina, mamma og pappa.

10 år

Zuzanna Rokicka, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til verdens beste Zuzanna! Du er snill og omtenksom jente som vi er kjempeglad i. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Klem fra mamma, pappa, bror, onkel og bestemor.

4 år

Lykke Løyning, Vennesla. Gratulerer så mye med dagen! Vi er så utrolig stolte og glade i deg. Håper du får en like nydelig dag som det du er. Vi elsker deg! Hilsen storebror Lucas, mamma og pappa.

9 år

Magnus Sørskår, Kristiansa­nd. Verdens beste Magnus fyller 9 år lørdag 23. september,og hele familien gratulerer deg masse!vi roper hipp,hipp hurra for deg,karategutt,friidretts­gutt og alle tiders snille,gode gutt!vi digger deg!

3 år

William Thunestved­t, Kristiansa­nd.

Vi sier hipp, hipp hurra for friskusen William som fyller 3 år idag. William er så glad i å være ute i skogen og leke med hodelykt. Farmor, onkel André og tante Danay gratulerer hjerteligs­t med dagen!

9 år

Amalie Eikhom Skomedal, Søgne. Gratulerer så masse med dagen din 22. september. Håper du får en fin feiring med kaker og gaver. Vi er utrolig stolte og glad i deg jenta vår. Mange gode klemmer fra mamma, pappa og lillebror Andreas.

2 år

Frida Stava Bruun, Stavanger. Gratulerer med dagen til vår herlige go'jente Frida i Stavanger, som fyller 2 år søndag 20. september. Klemmer fra bestemor, bestefar, oldemor og oldefar i Kristiansa­nd.

7 år

Victoria Buene, Kristiansa­nd. Kjære Victoria! Gratulerer med 7-årsdagen! Du er ei glad og sprudlende jente. Du har mange interesser og vi liker nesten alt du finner på :-) Kjempeglad i deg! Klem fra mamma, pappa, Monica og Herman.

2 år

Nella Follerås, Songdalen.

Vår festlige gledesspre­der Nella Follerås blir 2 år i dag 23. september. Du er alltid blid og sprudlende når vi treffes! Hilsen fra "nini" og "far" på Nodeland.

6 år

Ferdinand DaleÅkerlu­nd. Fantastisk­e Ferdinand fyller 6 år, tenk at du har blitt skolegutt! Du er en omsorgsful­l, kreativ og morsom gutt som vi er så glade i! Mange klemmer fra mamma, pappa og Josefine.

2 år

Emily Leland Musæus, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år søndag den 24. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway