Fædrelandsvennen

Mangler hits

- GUNN-HILDE ERSTAD

POP Julie Bergan

«Turn On The Lights» Warner Music

Party-artisten Julie Bergan klarer ikke helt å få stemningen til topps med albumet «Turn On The Lights».

Julie Bergan skapte et navn for seg selv allerede før sitt første studioalbu­m. Party-låten «Arigato» toppet Vg-lista i flere uker i 2016 og førte til nominasjon­er til både Spellemann og P3gull. Dessverre er det ingen andre låter på hennes debut som når helt opp med samme kraft.

Selv om Bergan og produsente­ne hennes tilsynelat­ende gjør alt for å skape den perfekte partylåten, er det fravaeret av store hits som er mest alarmerend­e her. Åpningsspo­ret «Guilt Trip» og tittelspor­et er på god vei, og vil nok vaere mye spilt på vorspiel rund om i Norge fremover, men ingen av dem skiller seg så ut fra mengden.

Hun klarer å bevise at stemmen er på plass med den kraftfulle popballade­n «Second Hand Love», men det hjelper ikke når produsente­ne kutter opp strofene hennes som i den masete låten «Mantra». Samtidig smører de tykt på med effekter som vocoder og autotune.

Med låten «Arigato» ble vi kjent med en artist med attityde, og under høydepunkt­ene på dette albumet finner vi også en dose saeregenhe­t. Irriterend­e nok drukner Julie Bergan i et overprodus­ert lydbilde.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway