Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

13 år Oda Sørskår,

Kristiansa­nd.

Vår supre Oda er tenåring! Hurra for den flotte, store, flinke jenta som er 13 år i dag. Ivrig speider, friidretts­jente, kunstinter­essert og verdens beste storesøste­r. Familien gratulerer deg masse.

2 år Johan Normann Solås,

Songdalen. Hipp hurra for vår kjaere Johan Normann. Du er en fantastisk gutt, blid og tøysete. Du elsker å vaere med pappa i traktoren. Vi er veldig glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Isabell og Hedvig.

11 år Mathilde fidje,

Kristiansa­nd. Hurra for Mathilde, 11 år! Du er ei nydelige, snill og omsorgsful­l jente som vi er veldig glad i! Ønsker deg en fin dag - på hytta eller hjemme! Klem fra farmor og og farfar.

2 år Tiril S. Kjellevand,

Songdalen. Gratulerer så mye med 2-årsdagen, jenta vår. Du lyser opp rommet, og gir oss så utrolig mye glede hver eneste dag. Stor klem fra mamma og pappa.

9 år Lucas Sandvik Hageland,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 9-årsdagen, kjaere Lucas. Godgutten vår som elsker slalåm, svømming og parkour. Vi gleder oss til å feire deg. Knuseklemm­er fra Celine, Jenny, pappa og mamma.

7 år ella bjorvand,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår fine førsteklas­sing som fyller 7 år. Snill og glad, veldig tøff og morsom. Hilsen mamma og pappa.

6 år Henrik reinertsen Jerstad ,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 6-årsdagen til Henrik!! Du er en kjempegod gutt med et stort hjertet og et godt smil! Vi er så glad i deg! Stor klem fra Ole, Julie, mamma, pappa og resten av familien!

5 år Laerke Dahl,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Laerke Dahl som fyller 5 år 20. februar! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år emil Johan bjørge Lund.

Vi vil gratulere fortøyning­smester Emil med 4-årsdagen! Du er glad i å sladde, snill med dyra og en skikkelig arbeidskar. Vi digger deg! Klem fra Ingeborg, mamma og pappa.

3 år Cornelia Markussen,

Songdalen.

Vår herlige solstråle, Cornelia, fyller 3 år den 20. februar! Vi er så stolte av deg, og så glad i den herlige jenta du er! Hilsen mamma, pappa, Leona Isabel og Norah.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway