Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

9 år Emma Sofie Nybakk Hansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, snuppa vår. Du er en snill, omsorgsful­l og sporty jente. Vi gleder oss masse til bursdagsfe­iringer. Vi er glad i deg. Stor klem fra pappa, mamma og Sander.

1 år

Ada Breivold Nygaard, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for solstråla vår som ble 1 år på søndag. Du er ei flink og morsom jente, og full av sprell! Mange klemmer fra mamma og pappa.

7 år Såve T. Undeland,

Evje og Hornnes. Denne tøysete guten frå Flatebygd heiter Såve T. Undeland, og fyller heile 7 år den 14. mars. Gratulerer med dagen, du er super. Klem frå Torjus, mamma og pappa.

6 år Margrete Oliegreen Widerøe,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for superskjøn­ne Margrete som fylte 6 år i går. Vi gleder oss til å feire deg sammen med venner og familie. Mange klemmer fra Amelie, Emma, mamma og pappa.

4 år Karoline Hauan,

Iveland.

Hipp hurra for deg, herlige snuppa vår! Det blir så gøy å feire deg. Du sprer liv og røre der du er, alltid med et smil på lur. Vi er så glad i deg! Klem fra mamma og pappa!

4 år Cilia Valdal,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Cilia som fyller 4 år onsdag 14. mars! Bursdagskl­em fra mamma og pappa.

3 år Emil Johansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til sjarmøren som fyller år. Du er en glad gutt med masse godt humør, som vi er veldig glad i. Hilsen mamma, pappa, John Arne og Anna, og øvrige i familien.

3 år Hanna Aavitsland­nayef,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for gulljenta vår, Hanna, som blir 3 år i dag. Vi digger deg så, skatten vår! Håper dagen din blir super! Vi er så stolt av deg og veldig glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa og Sander.

1 år Mathilde Iversen,

Vennesla. Gratulerer så masse med dagen. Vi er kjempeglad i deg. Hilsen mamma, pappa og storesøste­r Mille.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway