Fædrelandsvennen

Barnefatti­gdom og nyttige idioter

- RUNAR LØVLIE

Så har vi igjen noen nyttige idioter som greier å gjøre seg blinde for realiteten­e i samfunnet vårt.

●●Nesten all barnefatti­gdom i Norge (bortsett fra at det er ikke reell fattigdom, alle har mat og hus og varme) finnes blant innvandrer­familier som er trygdesaml­ere. Faren jobber ikke, man skal ikke jobbe for kristne når man er muslim, mor kan ikke jobbe, er gravid hele tiden for å få mer trygd og fordi det er slik i muslimske miljøer. Det kalles kontroll.

Shurika Hansen, skribent fra Somalia, skriver: «Det er et stort svik mot både kvinnen selv og hennes barn at hun fungerer som fødselsmas­kin, mens staten betaler for alle hennes barn. I realiteten betaler staten for økt fattigdom og parallells­amfunn.»

Allikevel, og antagelig mot bedre vitende, skriver vår ikke alltid så eminente avis at vi må øke barnetrygd­en. Halleluja! Dette er musikk i ørene på familier som har 7-8-10-14 barn, og som sender millioner av kroner ut av landet og inn i Afrika. Nesten en milliard kroner hvert år. I første halvdel av 2017 sendte somaliere i Norge 400 millioner kroner til sine familier i Afrika. Mange blir også tatt på Gardermoen med lommer og underbukse­r fulle av trygde-tusenlappe­r. Og siden det er 35000 somaliere i Norge, så utgjør det et snitt på minst 12.000 kroner, pr snute, utenom det. Antagelig mye mer. Altså: Hver eneste somaliske voksne og ungdom og hvert eneste somaliske barn i Norge sender 24.000 kroner ut av landet vårt, hvert år! 800 millioner i året av våre trygdepeng­er. Og så roper de: Vi er fattige! Hvor er fattigdomm­en, må jeg bare spørre.

Og når man ser somaliske pikebarn på 3 år ikledd full muslimsk hodepryd, på vei til barnehagen, da skjønner vi at det er avisen som ikke skjønner hvor dette baerer hen. Integrerin­g, skriver avisen. Somaliere bryr seg katten om integrerin­g, de samler trygder, og elsker avisene som skriver at de må økes. De kalles nyttige skribent-idioter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway