Fædrelandsvennen

Nå er Hunsfest-programmet komplett

- TEKST: EVA MYKLEBUST eva.myklebust@fvn.no

Dumdum Boys, Erlend Ropstad, Tønes og Violet Road spiller på Hunsøya 16. juni.

– Vi er veldig fornøyde med det musikalske programmet, sier Jørgen Skauge, mannen bak Hunsfest.

I år arrangeres musikkfest­en på Hunsøya for fjerde gang 16. juni.

– Det starter med Tønes. Han er en underfundi­g fyr som spiller viserock, og han har ikke spilt i Vennesla før. Erlend Ropstad er nestemann, og den eneste vi har booket to ganger. Han er fra Vennesla og leverer fantastisk­e plater gang på gang. Vi er spente på hva han finner på i år, sier Skauge.

Violet Road er det tredje bandet som går på scenen, før Dumdum Boys avslutter kvelden.

– Det er en eksklusiv booking. De gjorde ingen konserter i fjor, så vi er veldig fornøyde med å få dem til Hunsfest, mener Skauge.

I løpet av konsertpau­sen har bandet jevnlig møttes i studio. I fjor kom singelen «Torden i det fjerne», men Adresseavi­sen skriver at det er uvisst når vi kan vente noe mer. Den forrige fullengder­en til Dumdum Boys, «Ti liv», kom i 2012. Og denne sommeren er det 30 år siden Dumdum Boys albumdebut­erte med «Blodig Alvor (Na Na Na).

Hunsfest ble arrangert for første gang i 2015, og har pleid å ha rundt 3000 besøkende. Rekorden var i 2016 med 3300. Kapasitete­n er på 3500.

Jørgen Skauge har stor tro på ny rekord i år. Det har vaert lagt ut to runder med kampanjebi­lletter som har blitt utsolgt, og han kan melde at det ordinaere salget går jevnt og trutt.

– Det vi merker i år er at interessen fra Kristiansa­nd og omegn er større enn den var på samme tid i fjor.

– Jeg tror det blir den beste Hunsfest til nå, sier Skauge, og legger til at planleggin­gen av Hunsfest 2019 også er i gang.

 ?? SONDRE STEEN HOLVIK FOTO: ?? Bildet er fra Hunsfest 2016. Da besøkte 330 endagsfest­ivalen.
SONDRE STEEN HOLVIK FOTO: Bildet er fra Hunsfest 2016. Da besøkte 330 endagsfest­ivalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway