Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

50 år Inger Andersen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 50-årsdagen din 11. april! Håper dagen blir bra. Vi er veldig glad i deg! Klem fra mann, barn, svigerbarn og barnebarn.

10 år Mathias A. Tveit,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere og flinke Mathias fyller 10 år 11. april, og vi roper i kor: gratulerer så mye med dagen. Mange og store klemmer fra mamma, pappa og resten av familien din.

7 år Nora Sofie Aanesland Tharaldsen,

Søgne. Hipp hurra for vår skjønne Nora Sofie som fyller 7 år i dag. Du er god som gull og vi digger deg. Vi gleder oss til å feire deg med venninner og klassevenn­er. Klem fra Celine, Casper, mamma og pappa.

6 år Milian Iversenhel­geby.

Hipp hurra for verdens kuleste, rareste, morsomste, snilleste og gøyeste Milian. Ingen er som deg og hver dag med deg inneholder mye latter og glede. Håper du får en super dag. Klem fra mamma og Elias.

6 år Olivia Andreassen,

Haegebosta­d. Kjaere Olivia! Tenk at nå er du 6 år. Skolejente er du snart. Du er ei strålende jente som vi er så glad i. Mange klemmer fra farmor og farfar.

5 år Aleksander Sørensen,

Vennesla.

Vi vil gratulere vår kjaere Aleksander med 5-årsdagen som var den 3. april. Du er verdens beste storebror og vi er kjempeglad i deg. Mange klemmer fra Marius, pappa og mamma.

4 år Olai Woxmyhr,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Olai som er 4 år! Du er en skikkelig humørspred­er, og vi digger deg! Hilsen fra lillesøste­r Lea, mamma og pappa.

3 år Rubi Nordal,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for den skjønne og gøyale gullejenta vår, Rubi, som fyller 3 år i dag! Vi gleder oss til å feire deg sammen med hele familien. Så glad i deg! Stor klem fra mamma, pappa og storesøste­r Ebba.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway