Fædrelandsvennen

Har du aldri hørt om årets Pink Party-artister?

- EVA MYKLEBUST

Sørlandsse­nteret håper på 12.000 mennesker til årets Pink Party med navn som Andreas Wijk, Chris Holsten og Mugisho.

– Vi har jobbet med å finne de nye, store artistene i Norden som vi tror vil slå stort gjennom i løpet av 2018/2019. Vi tror at årets bookinger vil falle i god smak hos mange barn og unge, og er trygge på at også foreldrene vil like mye av musikken, opplyser senterlede­r Ruben Storevold.

Han har selv stått for årets booking. Andreas Wijk, Chris Holsten, Madden, Mugisho, TRXD, JLE og Ginobless går på scenen 30. juni. Konseptet er som før: Handler man for 1000 kroner i løpet av tre måneder, kan man hente Pink Party-billett. Hvem, sa du?

Dette er artister som i stor grad glir under radaren til foreldrene som skal ha med barna på Pink Party. Men de er kanskje mer kjente for de yngre tenåringen­e?

– Det er vanskelig for voksne å forstå hvordan slikt vil fungere, fordi de fleste her ikke opererer i kanaler som voksne forstår. Andreas Wijk er for eksempel like mye moteblogge­r som artist, og man skal ikke undervurde­re verdien som influencer, sier Tor Martin Bøe, musikkanme­lder i VG, til Faedreland­svennen.

– Kan disse artistene trekke 12.000 mennesker?

– Siden de deler ut disse billettene gratis, tror jeg nok det kommer 12. 000 uansett. Med betalt billett ville jeg vaert mer i tvil. Det er ikke voldsomt store navn dette, selv hos tenåringer.

Pink Party ble første gang arrangert i 2015 med Isac Elliot på toppen av plakaten. Da ble det debatt fordi man måtte handle for 1000 kroner for å få billett. Fire år seinere, ser det ut til at publikum har omfavnet konseptet.

I fjor var det 12.000 på Pink Party, og det ventes like mange i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway