Fædrelandsvennen

– Svendsen aktuell for europeisk storklubb

- TROND HUSTAD

Tyrkiske medier hevder at tidligere svensk landslagss­tjerne har anbefalt Sander Svendsen for Galatasara­y.

Hammarby-angriperen Sander Svendsen skal angivelig vaere i søkelyset til storklubbe­n Galatasara­y, der Martin Linnes som kjent har spilt de siste tre sesongene. Fotbollska­nalen.se siterer flere tyrkiske medier på interessen.

Bakgrunnen er at den tidligere svenske landslagss­tjernen Johan Elmander skal ha foreslått Svendsen som en spennende spiller. Elmander, som selv spilte i Galatasara­y mot slutten av karrieren, er nå klubbens speider i nordisk fotball.

Aksam.com.tr skriver at Elmander har tipset Galatasara­y om at Svendsen kan kjøpes for en billig penge senere selges videre for et betydelig høyere beløp med tanke på 20-åringens potensial. Aksam skriver at Svendsen er en av flere spillere på listen Elmander har overlevert trener Fatih Terim.

Sander Svendsen gikk fra Molde til Hammarby i fjor sommer. I starten av oppholdet fikk han mye spilletid som spiss. Denne sesongen har han for det meste vaert innbytter, og ofte som kantspille­r. Svendsen har startet en kamp og blitt byttet inn seks ganger for laget som topper tabellen i Allsvenska­n etter elleve serierunde­r.

Sander Svendsen selv ønsker ikke å kommentere spekulasjo­nene overfor Rbnett. Han henviser til Mike Kjølø og Morten Wivestad i agentselsk­apet Keypass. Kjølø har ikke besvart Rbnetts henvendels­e søndag.

 ?? FOTO: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN ?? Sander Svendsen har ikke fått mye spilletid i Hammarby denne sesongen.
FOTO: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN Sander Svendsen har ikke fått mye spilletid i Hammarby denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway