Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

95 år

Arthur Berge, Mandal. Vi gratulerer så mye med 95-årsdagen! Vi håper du får en flott dag, og vi gleder oss til selskap. Hilsen barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. 5 år Tobias Håland, Audnedal.

Hipp hurra for Tobias som fyller 5 år i dag, mandag 25. juni. Du er kul, morsom og en super storebror. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­emmer fra Malina, mamma og pappa. 18 år Nicolai Ugalde, Kristiansa­nd.

Tenk, endelig er du blitt 18, denne dagen her har du ventet på i 3 år, i hvert fall. Vi er så ufattelig stolt av den flotte mannen du er blitt. Vi elsker deg til evigheten, og gratulerer med dagen. 4 år Noah Lona, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Noah, som fyller 4 år, i dag mandag 25. juni. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra. 9 år Mali Nordal, Kristiansa­nd. Gode Mali vår. Tenk at du er blitt 9 år. Du er ei superherli­g jente full av futt og fart. Nå gleder vi oss til å få feire deg! Gode klemmer fra mamma, pappa, Emilia og Mats. 2 år Eivind Repstad Nakken, Lillesand. Gratulerer så mye til verdens beste lille gutt, Eivind, som fyller 2 år 25. juni! Vi er så uendelig glad i deg, alle sammen! Mange susser og klemmer fra Elida, Adrian, mamma og pappa.

7 år Magnus Moland

Vikse, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår kjaere Magnus som fyller 7 år. Gratulerer så masse med dagen. Vi er glad i deg. Klemmer fra Andreas, pappa og mamma.

1 år Aurora Alvhild

Askland, Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen, vår vakre solstråle! Vi elsker deg. Store klemmer fra mamma og pappa. 6 år Kristine Lie Røgeberg, Lillesand.

Hurra for vår gode, søte Kristine som fyller 6 år i dag! Du er ei sprudlende herlig jente som vi alle er så glad i. Alltid noen sprell på lur! Glad i deg! Klem fra Thea, Ludvig, mamma og pappa. 6 år Teodor Kiledal, Vennesla.

Hipp hurra for 6-åringen vår! Du er en morsom, tullete, sta og tøff gutt som elsker fotball og kjøretøy! Vi digger deg! Klem fra Vilde, mamma og pappa! 6 år Caroline Waag Olsen, Søgne.

Hipp, hipp hurra for Caroline Waag Olsen som fyller 6 år 25. juni! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage! 6 år Hedda Matre Antonessen, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år mandag den 25. juni. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway