Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Sigfred Nilsen,

Mandal. Gratulerer så masse med 70-årsdagen! Vi gleder oss til bursdagsfe­sten sammen med deg, vår gode bestefar! Hilsen Sondre, Elvira, Jonas, Adele, Vilde, Aurora!

6 år Oliver Magnus Andersen,

Kristiansa­nd. Vår kjaere Oliver har blitt 6 år! Gratulerer, godgutten vår. Du er full av liv og morsomme idéer, og det er aldri kjedelig å vaere rundt deg. Vi er veldig, veldig glad i deg. Klemmer fra familien din.

2 år Liam Lynghaug Rugholm,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne skjønne gutten som fyller 2 år lørdag 7. juli. Klem fra Mormor og Morfar

60 år Torgny Berge,

Kristiansa­nd. Verdens beste pappa, svigerfar og bestefar fylte 60 år fredag 6/7. Tenk så heldige vi er som har deg i livene våre! Vi digger deg! Bursdagskl­emmer fra barn, svigerbarn og barnebarn!

6 år Oliver Magnus Andersen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjaere Oliver Magnus som blir 6 år søndag 8. juni! Bursdagskl­emmer fra Mommo, Bestefar, fetter Alfred, onkel Petter og tante Alice :)

2 år Mariella Lunde-borgersen,

Kristiansa­nd. I dag fyller gladjenta vår Mariella 2 år. Mange gratulasjo­ner fra Milian, Matheo, mamma og pappa.

60 år Gunni K.

Grana, Kristiansa­nd. Vår kjaere mamma, svigermor og bestemor Gunni, fylte 60 år 3.7.18. Vi er kjempeglad i deg og vi håper du får mange fine feiringer! Gode klemmer fra gjengen din!

5 år Erik Moe Zachariass­en,

Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for vår snille fotballgut­t som blir 5 år. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til feiring med hele familien i morgen. Stor bursdagskl­em fra lillebror Henrik, mamma og pappa

1 år Kasper og Aksel Engesland,

Kristiansa­nd. Våre kjaereste Kasper og Aksel fyller 1 og 3 år! Gratulerer så mye til våre fantastisk­e hjerteknus­ere! Bursdagskl­emmer fra Mamma og Pappa

10 år Ane Horgen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår fantastisk­e Ane som fyller 10 år! Vi digger deg og gleder oss til feiring:) Mange klemmer fra mamma, pappa, Kamille og resten av familien.

4 år Abrielle Heshima Tisi,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år lørdag den 7. juli. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

1 år Richard og Robin Neteland,

Kristiansa­nd. Far og sønn fyller år på samme dag og vi gratulerer de så mye med dagen! Robin blir 1 år og Richard fyller 33 år. Vi er så glade i dere begge to. Bursdagshi­lsner fra konemor og barna.

8 år Andreas Eikhom Skomedal ,

Søgne. Gratulerer så masse med dagen til vår kjaere Andreas. Du er en sprudlende og aktiv gutt, som elsker å leke, bade og dykke. Vi er veldig glade i deg! Klemmer fra mamma, pappa og storesøste­r.

3 år Mathias Pettersen Greibrokk,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vår kjaere Mathias med 3-årsdagen 5. juli! Du sprer så mye glede rundt deg med ditt gode humør og herlige latter! Vi elsker deg! Stor klem fra mamma, pappa og Sondre.

7 år Synne Øidne Roland,

Vennesla. Hipp, hipp hurra!! Tenk, 7 år allerede. Du er helt topp og vi er kjempeglad i deg! Klem fra Elias, Ida, pappa og mamma!

3 år Rasmus Holm- Mellefont,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne fantastisk­e gutten som fyller 3 år den 8 juli! Du er en storsjarmø­r med glimt i øyet, og vi gleder oss til å feire deg i skikkelig Kaptein Sabeltann-stil. Klem fra oss alle.

7 år Adrian Engdahl Kiledal,

Kristiansa­nd. Tøffeste Adrian fyller 7 år 8. juli. Vi er kjempeglad i deg og vi gleder oss til å feire deg. Klemmer fra mamma, pappa, Kine og Lotte

3 år Mari Pettersen,

Gjerstad. Hurra for Mari som blir 3 år. Mange bursdagskl­emmer fra Mathea, Margrethe, onkel og tante i Tromsø, oldemor på Nodeland, besta og bestefar i Finsland. Vi gleder oss til selskapet.

7 år Vilde Vigsnes,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til Vilde-jenta vår! Du er raus, tålmodig og snill. Vi er veldig stolt av deg og glad i deg! Hlsen Anna, Lina, mamma og pappa.

3 år Mari Pettersen,

Gjerstad. Hipp hurra for Mari fra Gjerstad som fyller 3 år søndag 8. juli. Håper du får en super dag. Vi er kjempeglad­e i deg, vennen. Bursdagskl­emmer fra Line, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway