Fædrelandsvennen

Kjendisadv­okat selger luksusleil­ighet

- SIRI STENSLAND

Mona Høiness og ektemannen Erik Overgaard har nå lagt over «halve» leilighete­n sin på Tangen Ytterst ut for salg.

– De har brukt mye tid og ressurser på å renovere og innrede det til sitt eget, så det er med tungt hjerte de nå velger å legge ut den ene etasjen for salg, sier Sindre Lian, eiendomsme­gler i Privatmegl­eren, til Faedreland­svennen.

BLIR TO LEILIGHETE­R

Det var i 2014 Mona Høiness og Erik Overgaard kjøpte en 220 kvadratmet­er stor leilighet ytterst på Tangen i Kristiansa­nd for over 20 millioner kroner. De flyttet inn året etter.

– Min mann er født og oppvokst på Lund, og Kristiansa­nd er blitt en fantastisk by både å bo og jobbe i. De to leilighete­ne blir slått sammen til en, og vil vaere vår fritidsbol­ig og mitt hjemmekont­or i Kristiansa­nd, sa Mona Høiness til Faedreland­svennen den gang.

Nå er altså den eksklusive leilighete­n Ytterst på Tangen til salgs. Men det er «kun» leilighete­n i fjerde etasje som skal selges, og paret skal fortsette å bo i etasjen over.

– Leilighete­n skal slås opp til to leilighete­r igjen. De har rett og slett kommet fram til at de ikke har behov for en så stor leilighet, men ettersom de trives svaert godt der velger de å beholde den øverste etasjen selv, forteller han.

PRISANTYDN­ING På 17 MILL.

Leilighete­n på 149 kvadratmet­er, som nå ligger ute for salg, har en prisantydn­ing på 17.700.000 kroner.

Ifølge eiendomsme­gler Lian er dette under total kostpris.

– Dersom man tar for seg de totale utgifter de har brukt på oppussing og oppgraderi­ng av leilighete­n, har vi regnet oss fram til at etasjen (leilighete­n) som nå ligger ute for salg selges under kostpris, påpeker han.

Den sammenslåt­te leilighete­n var trolig Kristiansa­nds dyreste leilighet da den ble solgt, men den rekorden har blitt knust av både Tore Hansen-tangen og Bjarne Skeie i deres egne leilighets­prosjekter på Strandprom­enaden.

 ?? FOTO: ERLEND OLSBU ?? Tangen Ytterst inneholder flere av de dyreste leilighete­ne i Kristiansa­nd.
FOTO: ERLEND OLSBU Tangen Ytterst inneholder flere av de dyreste leilighete­ne i Kristiansa­nd.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway