Fædrelandsvennen

Den fødte liveartist

Kveldssola skinner på Groos og den godt plasserte strandscen­en. Alt var perfekt og duket for allsang da Cezinando framførte sine låter for Skral-publikumme­t.

- GUNN-HILDE ERSTAD

SKRAL Cezinando

●●Kritikerro­ste og prisvinnen­de Cezinando har tatt Norge med storm med sine aerlige tekster og fengende melodilinj­er. Den talentfull­e tekstforfa­tteren har grepet dagens ungdom og sangene hans har gått rett hjem.

Med seg på scenen har han en strykekvar­tett, trompetist, trombonist og trommeslag­er. Sammen med backingtra­cks skaper de et mektig lydbilde med åpningslåt­ene «Uansett» og «Heia Meg». Synthbasse­n dundrer over anlegget og publikum hyler når de oppdager at neste låt er «Ingenting blir det samme men samme for meg». Allsangen er i gang og gåsehuden sniker seg på etter en heftig oppbygning.

Cezinando har en fantastisk scenekaris­ma. Han kommuniser­er godt med publikum og er uredd både i framtoning og tekster. Sistnevnte lever han til perfeksjon med en inderlig innlevelse. Som publikum må man ignorere de fulleste og mest høy- lytte folkene, men når man klarer det er universet Cezinando og bandet skaper helt perfekt å vaere i. Dessverre er det vanskelig å ignorere overdøvend­e prating under rolige låter som «Bilder på veggen jeg aldri ser på».

Hans nye singel «Ingen lager helvete som vi» starter allsangen som varer ut avslutning­slåtene «Vi er perfekt men verden er ikke det», «Håper du har plass» og «Er dette alt». Det er få blant publikum som står stille til de velkjente låtene.

Cezinando er ikke bare en god tekstforfa­tter med meloditeft. Han er også den fødte liveartist som virker å elske det å stå på scenen. For en heftig konsert på Skral sin første dag!

 ?? FOTO: IDA MARIE STOKKELIEN ?? Vår anmelder gir terningkas­t 6 til Cezinando.
FOTO: IDA MARIE STOKKELIEN Vår anmelder gir terningkas­t 6 til Cezinando.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway