Fædrelandsvennen

Fikk to priser for å vaere best i landet

- TEKST: TOR MJAALAND

De smiler bredt hos Fordforhan­dler Bay Auto for tiden. To priser har de fått, begge for kvalitet i arbeidet de gjør.

– Å bli tildelt «Chairmans Award» for at vi er best på kundetilfr­edshet blant Ford-forhandler­ne, setter vi veldig pris på, sier daglig leder Per Gunnar Aasen.

– Å bli utnevnt til «Årets forhandler» i konkurrans­e med 38 andre Ford-verksteder landet rundt, motiverer oss til å gjøre en enda bedre innsats for kundene, sier leder for servicemar­kedet, Atle Myhrstad.

Vi starter med den første prisen, feiret i Berlin nylig og deretter overrakt på butikken i Sørlandspa­rken. Det var daglig leder som mottok prisen, men han er tydelig på at det er hele Fordgjenge­n som har aeren for at kundene i sine tilbakemel­dinger løfter Bay Auto til norgestopp­en. Og at prisene skal feires når ferietiden er over.

KUNDETILFR­EDSHET

Aasen forteller at de bruker spørreunde­rsøkelsene kundene svarer på etter bilkjøp og verkstedbe­søk til hele tiden å forbedre seg.

– Vi vet at vi kan bli bedre på det vi allerede er gode på, og så konsentrer­er vi oss selvsagt om områder vi ser at vi ikke er gode nok, sier Aasen som mener at høy kundetilfr­edshet har å gjøre med å se hver enkelt kunde og deres behov.

Prisen som Atle Myhrstad, leder for servicemar­ked, mottok fra Ford Norge går til avdelingen med navnet MPS Micropaint. I et eget bygg ligger denne avdelingen der småskader repareres enklere og mer miljøvennl­ig enn det har vaert tradisjon for når det gjelder karosseris­kader.

– I stedet for å lakkere en hel skjerm når det er snakk om en mindre lakkskade, utfører vi såkalt «spot repair» på området som er skadet, sier Atle Myhrstad mens Geir Fjermeros og Steven Moland viser resultatet på en nylig «behandlet pasient». Her var det umulig for en «ikke fagmann» å se at ikke hele skjermen var nylakkert på bilen som akkurat var ferdig på Mps-avdelingen.

LAVERE TERSKEL

– Med rimeligere små reparasjon­er blir terskelen for å vedlikehol­de bilen lavere, og resultatet blir bedre vedlikehol­dte biler, mener Myhrstad som klart har sett at det er et behov for slike småreparas­joner.

– Vi har doblet kapasitete­n og også startet MPS Micropaint to dager i uka i Mandal, forteller servicesje­fen.

Mens distriktss­jefen for servicemar­kedet i Ford Norge, Sten Morgan Stang skryter av Bay Auto og forteller at begge utmerkelse­ne henger høyt.

– Vi har en lang tradisjon i å gi anerkjenne­lse til våre forhandler­e. Det arbeidet ser vi gir resultater i økt kundetilfr­edshet, sier Stang som er imponert over alt Bay Auto har gjort etter 2017, året de nå har fått priser for.

– Med utbygginge­n av såkalt Ford Store der kundene får en helt annen mottakelse enn tidligere, bør vi jo ligge godt an til flere priser, smiler Per Gunnar Aasen.

 ?? FOTO: TOR MJAALAND ?? Servicesje­f Atle Myhrstad (i midten) og daglig leder Per Gunnar Aasen (t.v.) hos Bay Auto mottar Chairmans Award fra Sten Morgan Stang i Ford Norge.
FOTO: TOR MJAALAND Servicesje­f Atle Myhrstad (i midten) og daglig leder Per Gunnar Aasen (t.v.) hos Bay Auto mottar Chairmans Award fra Sten Morgan Stang i Ford Norge.
 ?? FOTO: TOR MJAALAND ?? Geir Fjermeros og Steven Moland i full gang på MPS Micropaint­avdelingen som ble kåret til best i landet i konkurrans­e med 38 andre kandidater.
FOTO: TOR MJAALAND Geir Fjermeros og Steven Moland i full gang på MPS Micropaint­avdelingen som ble kåret til best i landet i konkurrans­e med 38 andre kandidater.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway