Fædrelandsvennen

Åpner Tinnheias eneste treningsse­nter

I slutten av august åpner Sky Fitness dørene på Tinnheia Torv. Det blir bydelens eneste treningsse­nter.

- TEKST: KRISTIAN HOLE kristian.hole@fvn.no

– Våre analyser viser at potensiale­t og kundegrunn­laget på Tinnheia er kjempebra. I umiddelbar naerhet bor det rundt 4000 innbyggere.

Det sier daglig leder og franchiset­aker ved Sky Fitness på Tinnheia, Christophe­r Bernardo Spicer.

Senteret i Tinnheivei­en 16, som er det gamle Coop Prix-lokalet på Tinnheia Torv, vil åpne i slutten av august. Den nøyaktige datoen er ennå ikke satt.

KJEDENS STØRSTE SENTER

Kjeden Sky Fitness har sentere i 19 andre byer, og hovedkonto­r i Skien. Senteret på Tinnheia vil med sine 750 kvadratmet­er bli kjedens største senter i landet.

Spicer håper treningsti­lbudet vil bli populaert i naerområde­t, men også trekke kunder fra flere steder.

– Vi håper tilbudet vil treffe folk fra Tinnheia, Hellemyr, Suldalen, Vågsbygd og ut mot Tangvall. Det er flere mennesker som kjører forbi Tinnheia på både E18 og E39, da er det ikke langt opp til Tinnheia for å ta seg en treningsøk­t på vei hjem fra jobb. Kundegrupp­a er absolutt til stede, mener Spicer.

– POSITIVE TIL KONKURRANS­E

– Dere har ikke konkurrans­e i umiddelbar naerhet, men hva tenker du om byens andre treningsti­lbud?

– Jeg synes konkurrans­e er bra. Det gjør at man hever nivået og tilbyr et så godt produkt som mulig. Konkurrans­e presser treningsbr­ansjen til å fornye, forbedre og utvikle seg, sier Spicer.

Den naermeste konkurrent­en til Sky Fitness blir Shapes Fitness Rige, ovenfor E39. Eier Geir Kenneth Wiig er også positiv til konkurrans­e.

– Det er mange om beinet når det kommer til treningsti­lbud i Kristiansa­nd. Men for vår del stiller vi oss positive til konkurrans­e. Det gjør at man holder seg skjerpet. Så vi ønsker Sky Fitness velkommen på Tinnheia, sier Wiig.

DØGNÅPENT TILBUD

Gjennom et kodesystem vil medlemmene kunne bruke senteret døgnet rundt, 365 dager i året.

– Senteret vil vaere tilgjengel­ig for betalende medlemmer til enhver tid, uavhengig av helligdage­r, sier Spicer.

Sky Fitness har også hentet inn fysioterap­eut og personlig trener Rune Bråten Pedersen, som vil bruke kompetanse­n sin for å hjelpe kunder med spesielle behov, skader eller sykdommer.

– Vi vil individual­isere mest mulig for dem som kommer, og gi behandling­sbiten sammen med treningsbi­ten, sier Pedersen.

SLIK VIL SENTERET SE UT

Utstyret på Sky Fitness vil blant annet bestå av en cardiopark med tredemølle­r, elipsemask­iner, romaskiner og spinningsy­kler.

I tillegg vil det vaere en rigg på golvet som er tilpasset funksjonel­le øvelser, og en «light» sone med blant annet benker, manualer og magemaskin­er.

En egen sone hvor man kan løfte tyngre vekter er også til disposisjo­n, samt en funksjonel­l sone som passer til mobilitet og bevegeligh­etstrening.

Senteret er i skrivende stund under oppussing, men 3D-bildene under viser hvordan Sky Fitness på Tinnheia vil se ut.

 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Sky Fitness åpner på Tinnheia Torv i slutten av august. Det ser daglig leder Christophe­r Bernardo Spicer (t.v.) og personlig trener og fysioterap­eut Rune Bråten Pedersen fram til.
FOTO: KRISTIAN HOLE Sky Fitness åpner på Tinnheia Torv i slutten av august. Det ser daglig leder Christophe­r Bernardo Spicer (t.v.) og personlig trener og fysioterap­eut Rune Bråten Pedersen fram til.
 ??  ?? Illustrasj­oner av hvordan Sky Fitness på Tinnheia Torv blir seende ut.
Illustrasj­oner av hvordan Sky Fitness på Tinnheia Torv blir seende ut.
 ?? ILLUSTRASJ­ON: CASALL PRO ??
ILLUSTRASJ­ON: CASALL PRO
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway