Fædrelandsvennen

Tips for helga

- EVA MYKLEBUST

Ikke fått nok av festival? Da kan du ta turen til Måkeskrik som fortsetter lørdag med en svaert god norsk plakat. FESTIVAL

●●Med fantastisk utsikt til Bendiksbuk­ta, kan du slappe av med god musikk og noe kaldt å drikke i sommervarm­en. Lørdag spiller blant andre de lokale artistene Erlend Ropstad, I am K og Korrupt.

KONSERT

Ellers spiller Vamp på Generalen lørdag. På Sommer i Kilden kan du lørdag høre Thomas Stanghelle (sang), Ingunn Abrahamsen (sang), Kristin Valle Printz (sang), Anita Berge Heivoll (sang), Runar Nørsett (piano) under vignetten «Someone else’s story».

KOMEDIE

Jon Niklas Rønning holder sommershow i Apotekerga­arden i Grimstad. «Jeg reiser alene» er en nyskrevet forestilli­ng for Grimstad-publikumme­t.

UTSTILLING

Det er en rekke fine utstilling­er du kan få med deg i Kristiansa­nd i sommer. Om du vil ta deg en tur ut av byen, kan du for eksempel ta turen til Søgne Gamle Prestegård der det både er en utstilling i Låven og Søgnedesig­n som holder til i presteboli­gen.

TATOVERING­ER

Denne helga samles 40 tatovering­sartister på festningen i Kristiansa­nd under Kristian- sand Tattoo Convention.

MUSIKKTIPS

I mai slapp Måkeskrik-aktuelle Are You Having Fun Yet sin debut-plate. Dette lover godt. 80-talls-vibber kombinert med indie. Tittelspor­et setter seg garantert på hjernen.

SERIETIPS

Sesong 2 av «Glow» er nå tilgjengel­ig på Netflix. Serien handler om et wrestling-show med kvinner. Herlig 80-talls nostalgi som garantert vil få deg til å trekke på smilebånde­t.

HUMOR I VARMEN?

Da ville jeg sjekket ut «Younger» på Tv 2, der sesong fem nylig ble sluppet. En fraskilt kvinne i førtiårene later som om hun er 27 for å få seg en jobb i forlagsbra­nsjen. Fniser høyt i hver episode.

 ?? FOTO: JACOB BUCHARD ?? Tor Even Børufsen og Petter Langfeldt fra Vågsbygd Handy spiller sammen med André Hadland på Vaktbua fredag.
FOTO: JACOB BUCHARD Tor Even Børufsen og Petter Langfeldt fra Vågsbygd Handy spiller sammen med André Hadland på Vaktbua fredag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway