Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

95 år Randi Kilander,

Kristiansa­nd.

Vår alles kjaere og omsorgsful­le mor, Randi, fyller 95 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg i kveld! Bursdagskl­emmer fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

90 år Hans Kristian Andersen,

Kristiansa­nd. Kjaere faren vår. Gratulerer med 90-årsdagen! Hilsen fra alle dine barn med familie.

80 år Else Brit Ruud,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, fantastisk­e, søte, lille mor og alles Else Brit fyller år i dag. Du er familens anker. Vi gleder oss til dagens feiring. Klem fra Even, Nina og alle andre i familiene Wilson og Ruud.

80 år Ole Ragnar

Rypestøl,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 80-årsdagen 15. juli. Du er sprek og aktiv, og vi gleder oss til å feire deg i Holskogkil­en på dagen din. Mange gode klemmer fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

30 år Silje Lian Gundersen,

Vennesla.

Ei av favoritten­e har bursdag! Gratulerer såå mye med dagen, skjønne Silje-mor. Håper dagen blir super og at du får alt du ønsker deg! Klem fra lab-jentene.

11 år Kine Engdahl Kiledal,

Kristiansa­nd. Beste Kine fyller 11 år, snill og kreativ du er. Vi gleder oss til å feire deg. Hilsen mamma, pappa, Adrian og Lotte.

9 år Leo Johannesse­n,

Vennesla.

Hipp hurra for verdens beste Leo Johannesse­n, som fyller 9 år 15. juli. Som fisken i vann, og med fotball og gitar på land! Vi er uendelig glade i deg. Bursdagskl­emmer fra Sara, mamma og pappa.

8 år Tomine Lundenpede­rsen,

Vennesla. Favorittje­nta vår fyller 8 år! Du er så omsorgsful­l, god og ei veldig kul storesøste­r! Vi digger deg og gleder oss til å feire deg i morgen. Bursdagskl­emmer fra Teodor, mamma og pappa.

7 år Samuel Vimme Skadal,

Grimstad. Hipp hurra for vår Samuel som fyller 7 år 15. juli! Vi syntes du er en sånn fantastisk blid og skjønn gutt, vi er så uendelig glad i deg. Bursdagskl­emmer i fleng fra mamma, pappa, Sebastian og Sophia.

5 år Synne Henriette Elvemo Repstad,

Kristiansa­nd. Hurra for godjenta vår Synne Henriette, som fylte 5 år 4. juli. Du er verdens beste jente og vi elsker deg. Bursdags klem fra mamma, pappa, Simen og Marcus.

2 år Linn Kjellevand Mykjåland,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år søndag den 15. juli. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

1 år Mikkel Krogstad Bigset,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med din første bursdag, gullet! Vi gleder oss til å feire deg når du kommer hjem fra ferie. Kos og klem fra mor og far på Lomtjønn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway