Fædrelandsvennen

Skjønnhet, kjaerlighe­t, Iran og Per

- HELGE CHRISTOPHE­RSEN,

Vår fantastisk­e fiskerimin­ister har bidratt til verdensfre­den ved å velge skjønnhet og kjaerlighe­t fra Iran. Iran er nøkkelen til verdensfre­d og toppviktig alliert med Russland.

●●Sommerens vakreste historie er fiskerimin­ister og Frp-topp Per Sandberg som falt for skjønnhete­n og kjaerlighe­ten i Iran, og den iranske jenta som kom som 16-åring som asylsøker til Norge og ble avvist av Norge. Men så ble hun til slutt akseptert på grunn av sin lave alder. Nå har hun vaert norsk statsborge­r i en rekke år og vellykket norsk firmakvinn­e og firmaleder i sjømat.

Hvilken vakker historie! En asylsøker som er en solskinnsh­istorie. Og så faller fiskerimin­isteren for henne, av kjaerlighe­t. De har nå bekreftet at de er et kjaerestep­ar. Og så synes SV dette er forferdeli­g og stiller Per Sandberg til veggs i Stortinget! SV mener dette er en sikkerhets­risiko. Jeg sier bare: Maken! Er ikke dette rasisme fra SV?

Per Sandberg har nemlig i sin private sommerferi­e tatt med seg sin kjaereste, som er mangeårig norsk statsborge­r, til Iran. Et toppviktig og prioritert norsk vennskapsl­and og handelslan­d. Han har endog levert sin private mobiltelef­on for sjekk ved hjemkomst til Norge for rutinekont­roll.

Samtidig med Sv-bråket om reisen har Donald Trump snudd trill rundt og erklaert på et høytidelig statsbesøk til Det hvite hus fra Italias president, at han nå ønsker et toppmøte med Irans president, akkurat som han hadde med Nord-koreas president, og at han vil ha fortsatt avtale med Iran som er bedre enn den EU og Norge og Russland har bundet seg til. Trump er så overivrig for et gullkantet toppmøte med Irans president, at han på utallige spørsmål fra pressen sa igjen og igjen at han har ingen forhåndskr­av eller forutsetni­nger for toppmøtet.

Denne verdenssen­sasjon fra Trump ble totalt oversett av hele Norges presse. Selvfølgel­ig hopper Iran i stolen og det blir et gullkantet toppmøte, og kjaerlighe­ten til Per Sandberg har bidratt til verdensfre­d. SV kan lykkelig droppe kritikken.

Sandberg bør bli medlem av Nobelkomit­een når han er ferdig med politikk og for godt flytter med kjaeresten til sitt nye hus her på Sørlandet, der han har annonsert flytting. Skjønnhet og kjaerlighe­t, og verdensfre­d og Sørlandet er ett.

Innlegget er forkortet. Red.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway